Sladká vôňa trdelníkov k predvianočnému času akosi už patrí. My pre vás máme návod na to, ako si ich urobiť v domácich podmienkach a do pár desiatok minút.
1 porcia obsahuje
- 173 kcal
- 24 g sacharidov
- 6,9 g tukov
- 2,4 g bielkovín
Na 8 porcií
- 8 plátkov Toasťáka
- 16 čajových lyžičiek jablčného pyré
- 50 ml kokosového oleja
- 80 g kokosového cukru
- škorica
Postup
-
Rúru si predhrejeme na 180 °C. Toast valčekom rozvaľkáme na tenké placky
-
Rozpustíme si kokosový olej a nalejeme ho do hlbšieho taniera. V druhom tanieri si zmiešame cukor so škoricou.
-
Doprostred toastového chleba dáme jablkovú výživu a opatrne zarolujeme. Vzniknutú rolku „vykúpeme“ v rozpustenom kokosovom oleji a potom ju obalíme v zmesi cukru a škorice.
-
Obalené rolky potom dáme na plech vyložený papierom na pečenie a necháme ich piecť cca 15 min. Potom môžeme podávať!