Hovädzie mäso vo vlastnej šťave je jemné a skvele sa hodí do najrôznejších sendvičov. Vyskúšajte zapečenú verziu so sladkou opečenou cibuľkou a aromatickým syrom. Vychutnajte si ho doma či zabalený na cestách.
1 porcia obsahuje
- 574 kcal
- 43 g sacharidov
- 31 g tukov
- 41 g bielkovín
Na 3 porcie
- 6 plátkov kváskového chleba
- 400 g hovädzieho mäsa
- 6 plátkov Ementálu
- 3 červené cibule
- 4 kyslé uhorky
- 3 čajové lyžičky plnotučnej horčice
- 2 lyžice ghee
- soľ
- čierne korenie
Postup
-
Hovädzie mäso natrhajte do menšej misky. Osoľte, okoreňte ho a premiešajte. -
Cibuľu a uhorky nakrájajte na plátky. V panvici rozpustite prepustené maslo a cibuľu opečte dozlatista.
-
Krajec chleba namažte horčicou. Naň položte ementál, tretinu hovädzieho mäsa a uhorky.
-
Pridajte ďalší plátok syra a ako poslednú vrstvu naložte opečenú cibuľku. -
Sendvič dajte na rozpálenú panvicu. Z oboch strán ho chvíľu opekajte a podávajte.Dobrú chuť!