Domáci Reuben sandwich s opečenou cibuľkou

Kristýna
Kristýna Martínková
35 min.
47 Páči sa mi Komentáre Uložiť recept
Domáci Reuben sandwich s opečenou cibuľkou

Hovädzie mäso vo vlastnej šťave je jemné a skvele sa hodí do najrôznejších sendvičov. Vyskúšajte zapečenú verziu so sladkou opečenou cibuľkou a aromatickým syrom. Vychutnajte si ho doma či zabalený na cestách.

1 porcia obsahuje 1 sendvič

  • 574 kcal
  • 43 g sacharidov
  • 31 g tukov
  • 41 g bielkovín

Na 3 porcie

Zobraziť použité produkty

Postup

  1. Domáci Reuben sandwich s opečenou cibuľkou Hovädzie mäso natrhajte do menšej misky. Osoľte, okoreňte ho a premiešajte.

  2. Cibuľu a uhorky nakrájajte na plátky. V panvici rozpustite prepustené maslo a cibuľu opečte dozlatista.

  3. Krajec chleba namažte horčicou. Naň položte ementál, tretinu hovädzieho mäsa a uhorky.

  4. Domáci Reuben sandwich s opečenou cibuľkou Pridajte ďalší plátok syra a ako poslednú vrstvu naložte opečenú cibuľku.

  5. Domáci Reuben sandwich s opečenou cibuľkouDomáci Reuben sandwich s opečenou cibuľkou Sendvič dajte na rozpálenú panvicu. Z oboch strán ho chvíľu opekajte a podávajte.

    Dobrú chuť!

Chceš vedieť o každom ďalšom novom recepte?

Prihlás sa k odberu a raz týždenne od nás dostaneš súhrn nových receptov.

Odoberať
47 Páči sa mi Uložiť recept