Niečo medzi cheesecakom a raňajkami snov. Táto krémová miska je hotová za 7 minút, má perfektný pomer makroživín a chutí ako dezert, ktorý by si skôr očakával/a vo fancy kaviarni než doma na stole. Kombinácia jablkového pyré, gréckeho jogurtu, vanilky a čokoládového prebiotic toppingu vytvára vyváženú sladkú bombu, ktorú si bez výčitiek môžeš dať aj po tréningu. Bielkoviny, tuky, sacharidy? Všetko na jednom mieste – a navrch chrumkavé mandle… To musíš vyskúšať! 🫵🏻
1 porcia obsahuje
- 391 kcal
- 23 g sacharidov
- 20 g tukov
- 23 g bielkovín
Na 1 porciu
- 1 vajce
- 1 čajová lyžička kukuričného škrobu
- 65 g jablčného pyré
- 140 g gréckeho jogurtu
- vanilkové stevia drops
- mletá vanilka
Postup
-
V miske zmiešaj všetky ingrediencie na základ a zmes daj na 7 minút do mikrovlnky (pri silnejšej stačí tak 5). Po upečení nechaj vychladnúť. -
Navrch daj prebiotic topping (my sme si vybrali čokoládový), nasekané mandle a podávaj.
Dobrú chuť!





