Tacos milujeme a veľmi dobre vieme, že vy tiež. Takže robiť ich na nespočetné množstvo spôsobov je výhoda, ktorá nás veľmi baví. Tentokrát sme skúsili trochu experimentovať a caesar šalátom sme naplnili opečené mini základy na pizzu. Tento tip rozhodne vyskúšajte, stojí za to! 🌮
1 porcia obsahuje
- 233 kcal
- 24 g sacharidov
- 8 g tukov
- 15 g bielkovín
Na 3 porcie
- 3 mini základy na pizzu
- 1 balenie Vilgain kuracích pŕs
- 300 g mixu šalátov
- 20 g parmezánu
- 2 plátky Vilgain sandwich bread
- olivový olej v spreji
- 3 lyžice gréckeho jogurtu
- 1 čajová lyžička horčice
- 1 čajová lyžička olivového oleja
- soľ
- čierne korenie
- sušený cesnak
Postup
-
Pripravíme si základ na tacos:Mini základ na pizzu dáme do roštu rúry a na 200 °C necháme zapiecť na 3‑5 minút. (Ak si so spôsobom zapekania neviete rady, pozrite video v úvodnej fotke.)
-
Medzitým je potrebné urobiť si náplň:
Z nálevu si vyberte kuracie mäso a vidličkou ho roztrhajte. Pridajte do misky so šalátom, zasypte nasekaným parmezánom a zmiešajte spolu s vypraženými krutónmi (na kocky nakrájaný toastový chlieb osmažte na troche oleja dozlatista).
-
Na zálievku si zmiešajte 2 lyžice gréckeho jogurtu, lyžičku horčice, lyžičku olivového oleja a soľ, korenie a sušený cesnak podľa chuti.
-
Šalát zmiešajte so zálievkou a naplňte ním tacos.
-
A máte hotovo, tak dobrú chuť!