Tipov na rýchlu večeru nie je nikdy dosť! Čo takto vyskúšať tento? Sendvič plný zeleniny, bielkovín a zo samých kvalitných surovín. Poďme na to!
1 porcia obsahuje
- 633 kcal
- 25,7 g sacharidov
- 40,4 g tukov
- 42 g bielkovín
Na 1 porciu
- 1 plátok chleba
- 1 čajová lyžička nátierkového masla
- 3 plátky prosciutta
- 1 balenie burraty
- 2 čajové lyžičky Vilgain pesta genovese
- 30 g cherry paradajok
- čerstvá bazalka
- balzamiko
- olivový olej
- čierne korenie
- soľ
- ghee
Postup
-
Najprv si nakrájame cherry paradajky a v miske ich zmiešame s troškou olivového oleja, s korením a soľou.
-
Chlieb opražíme z oboch strán na ghíčku, aby bol krásne chrumkavý. Potom už len všetko naukladáme na seba. Začneme tým, že potrieme chlieb nátierkovým maslom.
-
Potom pridáme prosciutto, rozkrojenú mozzarellu burratu alebo lacnejší a dostupnejší variant obyčajnej mozzarelly (tento krok je čisto na vašich možnostiach a preferenciách), nakrájané cherry paradajky, bazalku a pokvapkáme balsamicom.
Dobrú chuť!