Burger ready za 15 minút? Yes! Vďaka predvarenému bravčovému plecu je jeho príprava hračka a výsledok totálna slasť na jazyku. Dochutiť ho môžeš tým, čo na burgeri miluješ úplne najviac. Stavili sme na klasiku a sliny sa nám zbiehajú aj teraz!
1 porcia obsahuje
- 518 kcal
- 66 g sacharidov
- 14 g tukov
- 41 g bielkovín
Na 2 porcie
- 2 Vilgain pita chleby
- 300 g R2E bravčového pliecka
- ghee v spreji
- 1 lyžica lupinovej amino omáčky
- 1 lyžica sweet chilli omáčky
- 4 lyžice kečupu s nižším obsahom cukru
- 2 lyžice majonézy light
- 2 lyžice bieleho jogurtu
- 20 g ľadového šalátu
- 20 g červenej kapusty
- 20 g mrkvy
- 40 g cibule
- 1 lyžica Vilgain kvetového medu
- sójovka v spreji
Postup
-
Pita chleba pozdĺžne rozrež a jemne opeč na troche ghee. -
Medzitým si priprav trhané bravčové mäso – vidličkou ho natrhaj, zľahka orestuj, pridaj lyžicu lupinovej amino omáčky, sweet chilli sauce, 4 lyžice kečupu a poriadne premiešaj.
-
Ďalším komponentom je majonéza s jogurtom, ktorú natri na spodnú časť pity.
-
A ide sa vrstviť! Na jogurtovú majonézu daj šalát, mäsovú zmes, nastrúhanú červenú kapustu, mrkvu a karamelizovanú cibuľku. Ako na ňu? Jednoducho ju nakrájanú na kolieska, orestuj na troche ghee, pridaj lyžicu medu a postriekaj sójovkou v spreji.
-
A máš hotovo! Tak dobrú chuť!