Zapečená bageta s kuracím mäsom a domácou buffalo omáčkou

Šárka
Šárka Červinková
30 min.
40 Páči sa mi Komentáre Uložiť recept
Zapečená bageta s kuracím mäsom a domácou buffalo omáčkou

Rýchle jedlá, tie my máme radi! A chrumkavú bagetku s naším kuracím mäsom v domácej buffalo omáčke zapečenú so syrom? Tú rovno milujeme! A budete ju milovať aj vy!

1 porcia obsahuje 1 bageta

  • 723 kcal
  • 34,5 g sacharidov
  • 34,3 g tukov
  • 67,2 g bielkovín

Na 2 porcie

Zobraziť použité produkty

Postup

  1. Zapečená bageta s kuracím mäsom a domácou buffalo omáčkou Na ghí masle opražíme nakrájanú jarnú cibuľku.

  2. K cibuľke pridáme drvené paradajky, vínny ocot, soľ, trstinový cukor a korenie. Necháme povariť cca 2 minúty.

  3. Ďalej pridáme nakrájané kuracie mäso a premiešame.

  4. Kuraciu zmes zložíme z platne a zmiešame s gréckym jogurtom.

  5. Bagety pozdĺžne rozkrojíme a na každú polovicu navrstvíme kuraciu zmes.

  6. Nakoniec pridáme plátky syra a dáme zapiecť do rúry, kým sa syr neroztečie.

  7. Rozpečené bagety podávame s jarnou cibuľkou.

    Dobrú chuť! Zapečená bageta s kuracím mäsom a domácou buffalo omáčkou

Chceš vedieť o každom ďalšom novom recepte?

Prihlás sa k odberu a raz týždenne od nás dostaneš súhrn nových receptov.

Odoberať
40 Páči sa mi Uložiť recept