Prineste si do svojho dňa trochu milovaného Vietnamu touto super bagetou s nakladanou zeleninou a morčacím mäsom. Krásne vás zasýti, dodá dostatok bielkovín a môžete si ju pokojne zabaliť aj na cesty.
1 porcia obsahuje
- 503 kcal
- 55 g sacharidov
- 13 g tukov
- 39 g bielkovín
Na 1 porciu
- 1 celozrnná bageta
- 1 lyžica tahini
- 100 g Vilgain R2E morčacieho mäsa
- 1 čajová lyžička amino omáčky
- koriander
- uhorka
- mrkva
- 100 ml vody
- 1 čajová lyžička trstinového cukru
- čili
- soľ
- čierne korenie
- sušený cesnak
- 1 lyžica jablčného octu
Postup
-
Pripravte si všetky ingrediencie. -
Najprv si naložíme zeleninu. Uhorku a mrkvu umyte. Uhorku nakrájajte škrabkou na tenké plátky. Mrkvu nožom na tenké rezančeky. Dajte do krabičky spoločne s ďalšími ingredienciami (octom, korením, vodou a cukrom). Zamiešajte a minimálne na hodinku dajte do chladničky. Ideálne cez noc.
-
Bagetu rozkrojte na polovicu a naskladajte do nej ingrediencie. My sme začali s tahini, potom pridali morčacie mäso, naloženú zeleninu a čerstvý koriander.
A máte hotovo, tak dobrú chuť!