Vietnamská bageta s morčacím mäsom

Barbora Millerová
Barbora Millerová
30 min.
57 Páči sa mi Komentáre Uložiť recept
Vietnamská bageta s morčacím mäsom

Prineste si do svojho dňa trochu milovaného Vietnamu touto super bagetou s nakladanou zeleninou a morčacím mäsom. Krásne vás zasýti, dodá dostatok bielkovín a môžete si ju pokojne zabaliť aj na cesty.

1 porcia obsahuje 1 bageta

  • 503 kcal
  • 55 g sacharidov
  • 13 g tukov
  • 39 g bielkovín

Na 1 porciu

Bageta:
Nakladaná zelenina:
Zobraziť použité produkty

Postup

  1. Vietnamská bageta s morčacím mäsom Pripravte si všetky ingrediencie.

  2. Najprv si naložíme zeleninu. Uhorku a mrkvu umyte. Uhorku nakrájajte škrabkou na tenké plátky. Mrkvu nožom na tenké rezančeky. Dajte do krabičky spoločne s ďalšími ingredienciami (octom, korením, vodou a cukrom). Zamiešajte a minimálne na hodinku dajte do chladničky. Ideálne cez noc. Vietnamská bageta s morčacím mäsom

  3. Bagetu rozkrojte na polovicu a naskladajte do nej ingrediencie. My sme začali s tahini, potom pridali morčacie mäso, naloženú zeleninu a čerstvý koriander.

    A máte hotovo, tak dobrú chuť! Vietnamská bageta s morčacím mäsom

Chceš vedieť o každom ďalšom novom recepte?

Prihlás sa k odberu a raz týždenne od nás dostaneš súhrn nových receptov.

Odoberať
57 Páči sa mi Uložiť recept

Použité produkty v recepte

  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________
  • _______
    __________ __________ __________ __________ __________