Kto sa tiež zamiloval do talianskej kuchyne? S touto bylinkovou bagetou ju môžeš mať pokojne aj každý deň pri sebe doma.
1 porcia obsahuje
- 493 kcal
- 38 g sacharidov
- 30 g tukov
- 18 g bielkovín
Na 1 porciu
- 1 celozrnná bageta
- 1 lyžica bazalkového pesta
- 1/2 mozzarelly
- 5 cherry paradajok
- 1/2 čajové lyžičky olivového oleja
- himalájska soľ
- čili
- bazalka
- 5 g pistácií
Postup
-
Bagetku pozdĺžne rozrežeme, opečieme v sendvičovači a natrieme bazalkovým pestom.
-
Na bagetku poukladáme kúsky mozzarelly a paradajky. Pokvapkáme olivovým olejom, osolíme, posypeme chilli vločkami, ozdobíme čerstvou bazalkou a sekanými pistáciami.
Dobrú chuť.