Slaný koláč, ktorý príde na chuť kedykoľvek počas dňa? Máme! Navyše je tiež extra rýchly, jednoduchý a nabitý bielkovinami.
Poďte sa pozrieť, ako si túto desiatu alebo večeru pripraviť do hodiny aj s pečením!
1 porcia obsahuje
- 142 kcal
- 11,4 g sacharidov
- 6,2 g tukov
- 9,6 g bielkovín
Na 8 porcií
- 2 Vilgain wrapy
- 30 g 30 % Eidamu
- 50 g baby špenátu
- 30 g kukurice
- cibuľa
- 30 g Vilgain R2E cícer
- 100 g tuniaka žltoplutvého vo vlastnej šťave
- 3 vajcia
- 1 lyžica olivového oleja
Postup
-
Pripravíme si ingrediencie a rúru dáme predhriať na 180 °C. -
Do formy na tortu dáme jeden wrap. Naň dáme polovicu postrúhaného syra a priklopíme druhým wrapom.
-
Následne poskladáme všetky ingrediencie do formy. Dáme do rúry a pečieme asi 20‑25 minút.
-
Po vybratí z rúry necháme vychladnúť a vychutnáme