Zdravá večera do desiatich minút? Žiadny problém! S naším novým Vilgain pita chlebom vykúzlite nespočetné množstvo kombinácií večerí alebo obedov so sebou. Tentoraz sme sa zatúlali do Mexika a chlieb sme naplnili zmesou z hovädzieho mäsa, zeleniny a čili omáčky. Je to paráda a chceme sa o ňu podeliť!
1 porcia obsahuje
- 468 kcal
- 40 g sacharidov
- 20 g tukov
- 28 g bielkovín
Na 2 porcie
- 2 Vilgain pita chleby
- 150 g Vilgain R2E hovädzieho mäsa
- 75 g Vilgain R2E čiernych fazulí
- 50 g kukurice
- 1 lyžica chilli omáčky z údených paprík
- 2 lyžice BBQ omáčky
- 50 g kyslej smotany
- 2 plátky cheddaru
- 20 g ľadového šalátu
Postup
-
Do misky si natrháme hovädzie mäso, pridáme fazuľu, kukuricu a nakoniec dochutíme čili omáčkou a barbecue omáčkou. -
Zmes premiešame a dáme ohriať do mikrovlnnej rúry alebo na panvicu.
-
Pita chleba si nakrojíme a podľa chuti opečieme.
-
Nakoniec už len naplníme. Ako prvý vložíme šalát, potom mäsovú zmes, plátok cheddaru a na zjemnenie štipľavej chuti potrieme kyslou smotanou.
-
A máme hotovo, tak dobrú chuť!