Žiadne suché pečivo, ale nadýchaná domáca focaccia s olivami, šťavnaté kusy tuniaka a mangové chutney… tieto chute k sebe jednoducho idú!
Tak si vychutnaj nabúchaný sendvič, ktorý máš raz‑dva na stole.
1 porcia obsahuje
- 541 kcal
- 55 g sacharidov
- 19 g tukov
- 36 g bielkovín
Na 1 porciu
- 2 plátky tuniaka žltoplutvého vo vlastnej šťave
- 1 lyžica Vilgain chutney
- 60 g mozzarelly
- 2 plátky prosciutta
- 1 paradajka
- 1 rukola
- 1 kvapka Vilgain chilli omáčky
Postup
-
Focacciu upeč podľa nášho receptu a rozdeľ na 12 kúskov. -
Ďalej si priprav ingrediencie na nasledujúcej fotke. Tými focacciu naplníš.
-
Jeden kus focaccie rozrež pozdĺžne a začni plniť.
Spodný kus potri mangovým chutney, na to polož 2 plátky mozzarelly a 2 plátky prosciutta. Následne z pohára vytiahni 2 filety tuniaka, na to polož rukolu a 2 plátky paradajky.
Všetko priklop druhým dielom focaccie, ktorý pokvapkaj čili omáčkou.
-
Celý sendvič zabaľ do servítky alebo papiera na pečenie, aby sa ti dobre jedol a už len vychutnávaj.
Dobrú chuť!