Miluješ pinsu na všetky možné spôsoby, no dochádza ti inšpirácia? Čo tak vyskúšať túto maximálne jednoduchú kuraciu verziu s pestom zo sušených paradajok, ktoré pinsu obohatia o zdravé tuky a výraznú chuť, cesnakom, mozzarellou pre vyšší obsah bielkovín a slanou fetou, ktorá túto kombináciu perfektne doplní! 🤤
Alebo by si pridal/a ešte niečo? Daj nám vedieť v komentároch a tvoju verziu pinsy nezabudni nazdieľať na Instagram s označením @vilgainrecepty! 🤳🏻
1 porcia obsahuje
- 830 kcal
- 68 g sacharidov
- 38 g tukov
- 55 g bielkovín
Na 2 porcie
- 1 základ na pinsu
- 3 lyžice Vilgain pesta rosso
- 200 g kuracích pŕs vo vlastnej šťave
- 1 červená cibuľa
- 80 g syra feta
- 1 mozzarella
- sušený cesnak
- rukola
Postup
-
Začni tým, že si v miske zmiešaš natrhané kuracie mäso, cesnak podľa chuti a trochu pesta.
-
Zvyšok pesta rozotri po základe na pinsu, pridaj plátky mozzarelly, nakrájaný syr feta, kura s cesnakom a na plátky nakrájanú cibuľu.
-
Daj piecť do predhriatej rúry na 250 °C na asi 7 minút.
-
Dozdob rukolou, nakrájaj a dobrú chuť!