Tak tento hack sa ti v kuchyni bude rozhodne hodiť!
Má ti prísť návšteva a všetci máte chuť na pizzu? No áno, lenže dohodnúť sa na príchuti bez hádky je niekedy oriešok… to však nebude problém, ak v špajze máš tieto mini základy na pizzu – každý si svoj dochutí podľa seba a spokojnosť bude na všetkých stranách. Preto sme sa rozhodli ukázať ti 6 možností, ako si tieto roztomilosti pripraviť v slanej aj sladkej verzii. 🍕
PS: neváhaj si ich pribaliť do krabičky so sebou do školy či práce! 😉
1 porcia obsahuje
- 140 kcal
- 14 g sacharidov
- 6 g tukov
- 7 g bielkovín
Na 1 porciu
- 1 mini základ na pizzu
- 2 lyžice kečupu
- 1 mini mozzarella
- 1 paradajka
- pizza korenie
- čerstvá bazalka
- 1 mini základ na pizzu
- 2 lyžice kyslej smotany
- 2 lyžice parmezánu
- 1 mini mozzarella
- 1 lyžica kukurice
- 1 mini základ na pizzu
- 2 lyžice Vilgain pesta genovese
- 1 mini mozzarella
- 1 paradajka
- 1 mini základ na pizzu
- 2 lyžice kečupu
- 2 plátky prosciutta
- 1 mini mozzarella
- 1 mini mozzarella
- 2 lyžice kyslej smotany
- 1 slivka
- 3 mandle
- 1 čajová lyžička Vilgain medu z oblasti lesa
- 1 mini základ na pizzu
- 2 lyžice orechového masla Vilgain Cheat Spread s príchuťou lieskovoorieškový krém
- 7 plátkov banánu
Postup
-
Mozzarella & paradajka:Na porciu: 140 kcal / 7 g B / 14 g S / 6 g T
Na mini základ na pizzu nanes paradajkové pyré, pridaj nakrájanú mini mozzarellu, paradajku a pizza korenie. Peč na 200 °C 3‑5 minút. Dokončiť môžeš lístkom čerstvej bazalky.
-
Double syrová s kukuricou:
Na porciu: 242 kcal / 14 g B / 15 g S / 14 g T
Na mini základ na pizzu daj smotanu, nastrúhaný parmezán, mozzarellu a kukuricu. Peč na 200 °C 3‑5 minút.
-
à la Caprese:
Na porciu: 235 kcal / 8 g B / 14 g S / 16 g T
Na cesto rozotri bazalkové pesto, pridaj nakrájanú mozzarellu a nakrájanú cherry paradajku. Peč na 200 °C 3‑5 minút.
-
Prosciutto:
Na porciu: 233 kcal / 17 g B / 14 g S / 12 g T
Na základ nanes paradajkové pyré, dva plátky kvalitného prosciutta a mozzarellu. Peč na 200 °C 3‑5 minút.
-
Nasladko so slivkou:
Na porciu: 162 kcal / 4 g B / 20 g S / 7 g T
Pizzu potri smotanou, pridaj nakrájanú slivku, nadrvené mandle a med. Peč na 200 °C 3‑5 minút.
-
Nasladko s banánom:
Na porciu: 214 kcal / 8 g B / 22 g S / 11 g T
Na cesto daj obľúbené orechové maslo (banán skvele dopĺňa čokoládové) a na to polož na kolieska nakrájaný banán. Peč na 200 °C 3‑5 minút.
-
Tak ktorú si vyberieš ty? Daj nám vedieť na Instagrame s označením @vilgainrecepty a dobrú chuť!