Trochu zmena chuti nezaškodí. Naše cesto na pizzu je výborné aj na sladko a fantázii sa medze nekladú. Hotové je raz‑dva. Keď ho zapečiete o trošku dlhšie, bude chrumkavé a pochutia si na ňom tí, čo radi chrumkajú. Tieto kombinácie sú výborné.
1 porcia obsahuje
- 420 kcal
- 73,9 g sacharidov
- 9,3 g tukov
- 7,5 g bielkovín
Na 6 porcií
- 1 balenie Vilgain bezlepkového základu na pizzu
- 20 g Vilgain Sweet Nuts s príchuťou kešu a kokos s vanilkou
- 100 g banánového pudingu s proteínom
- 20 g Vilgain slivkové pomazánky
- 10 g čučoriedok
- 10 g lyofilizovaných malín
- 1 Vilgain cookie chlorella a pomaranč
- 10 g sušených banánov
Postup
-
Cesto na pizzu si upečieme podľa návodu. Vyberieme z rúry, pokrájame na šestiny a ponatierame naň slivkovú nátierku, orechové maslo a proteínový puding. -
Na orechové maslo dáme sušené banány, na slivkovú nátierku maliny a na puding čučoriedky, maliny a môžeme pridať aj rozmrvenú sušienku.
-
A je hotovo, tak dobrú chut!