Chystáš si obedy do školy, do práce alebo na výlety? Potom si ulož tento super sendvič! Vychutená náplň s naším kuracím mäsom, ktoré sa hodí mať po ruke, keď práve nemáš veľa času na varenie. Garantujeme ti, že sa budeš olizovať za ušami a už nikdy nebudeš chcieť suché kupované sendviče, ktoré ťa takmer nezasýtia. 🥪
1 porcia obsahuje
- 422 kcal
- 26,9 g sacharidov
- 7,9 g tukov
- 19,4 g bielkovín
Na 2 porcie
- 1 kuracie prsia vo vlastnej šťave
- 2 lyžice kyslej smotany
- 1 čajová lyžička dijonskej horčice
- 1/2 čajové lyžičky sušeného cesnaku
- 1/2 čajové lyžičky sušenej cibule
- 1/2 čajové lyžičky údenej mletej papriky
- štipka soli
- štipka kajenského korenia
- 5 sušených paradajok
- 2 čajové lyžičky parmezánu
- šťava z citróna
- listový špenát
- čerstvá bazalka
- 1/2 červenej cibule
- avokádový olej
- 2 bagety
Postup
-
Do mixéra na krájanie/sekanie vložíme ingrediencie na omáčku – kyslú smotanu, nakrájané sušené paradajky, dijonskú horčicu, sušený cesnak, sušenú cibuľu, soľ, čierne korenie, nastrúhaný parmezán, šťavu z citróna a všetko spoločne rozmixujeme. -
Na doske nasekáme hrsť špenátu s čerstvou bazalkou, Vilgain kuracím mäsom, červenou cibuľou a našou pripravenou omáčkou. Všetko môžeme pokvapkať avokádovým olejom.
-
Pripravíme si 2 menšie alebo 1 veľkú bagetu, ktorú rozrežeme a nasucho ugrilujeme na panvici do chrumkava.
-
Bagetu potrieme kuracou zmesou, pridáme listový špenát a môžeme podávať.
-
Tak dobrú chuť.