Pohárové recepty nikdy neomrzia a obzvlášť tie, ktoré sú plné bielkovín, čokolády a jahôd! 🍓 Ideálny fancy dezert na cesty alebo na návštevu, keď nechceš ťahať celú tortu a báť sa, aby sa nerozpadla.
Nadýchaný korpus s dokonale plnou kakaovou chuťou skvele doplní krém z cottage syra a jahodový preliv. Je to slasť, ktorú musíš vyskúšať!
1 porcia obsahuje
- 356 kcal
- 17 g sacharidov
- 16 g tukov
- 35 g bielkovín
Na 2 porcie
- 15 g proteínu čokoláda a lieskový orech
- 2 vajcia
- 30 g ovsených vločiek
- 1 lyžica nepraženého kakaa
- 1 štipka soli
- 1 čajová lyžička kypriaceho prášku
- vanilkové stevia drops
- 25 g proteínu čokoláda a lieskový orech
- 200 g syra cottage
- vanilkové stevia drops
- 180 g mrazených jahôd
- 1 lyžica chia semienok
- low sugar prebiotic topping - biela čokoláda
- mandľové maslo
Postup
-
V miske zmiešaj ingrediencie na cesto a všetko spolu rozmixuj do hladkého cesta.Ak si chceš prípravu cesta skrátiť, použi našu zmes na čokoládový mug cake! ☕️
-
Cesto nalej do hrnčeka a daj ho na 2‑3 minúty do mikrovlnky.
-
Vzniknutú tortu vyklop z hrnčeka a nechaj ju vychladnúť.
-
Cottage rozmixuj s proteínom.
-
Jahody roztlačt a zmiešaj s chia semienkami.
-
Vychladnutú tortu roztlač a naplň ňou 1/2 pohára.
-
Na cesto pridaj krém a jahody.
-
Potom opäť cesto, krém, jahody a topping.
-
A podávaj alebo zober so sebou na cestu!