Vegan Monte

Romana Henželova
Romana Henželova
15 min.
11 Páči sa mi Komentáre Uložiť recept
Vegan Monte

Tu si príde každý na svoje, kto má rad dezert Monte. Výborná kombinácia 80% čokolády a lieskovo-orieškového masla Piemonte. Výrazná dokonalá chuť na jazyku a dokonca s jednou zdravou tajnou ingredienciou. Určite sa oplatí vyskúšať. 

1 porcia obsahuje 1 sklenička

  • 427 kcal
  • 39,8 g sacharidů
  • 23,9 g tuků
  • 7,7 g bílkovin

Na 3 porcie

Krem

Postup

  1. Cícer spolu s jogurtom a so 150 g kondenzovaného mlieka rozmixujeme ponornym mixerom. Zo zmesy odoberieme 300 g pridáme vanilkovy extrakt a odložíme zatiaľ bokom.

    Vegan Monte

  2. Do druhej časti krému pridáme rozpustenú čokoládu so 40 g zahusteneho mlieka (ktoré sme ohriali v mikrovlnke) a premixujeme.

  3. Tuto tmavú časť rozdelíme do 3 misiek a na to rovnomerne rozdelíme biely krém. Necháme vychladiť. Podľa chuti môžeme ozdobiť lieskovo orieskovym maslom a kakaovymi bôbmi. 

    Vegan MonteVegan Monte

  4. Môžeme vychutnávať.Vegan Monte

Chceš vedieť o každom ďalšom novom recepte?

Prihlás sa k odberu a raz týždenne od nás dostaneš súhrn nových receptov.

Odoberať
11 Páči sa mi Uložiť recept