Koniec nudným toastom! Tento veggie banger s vajíčkovým šalátom, baby špenátom a parmezánom si obľúbiš nielen ako jednoduché raňajky, ale aj ako super desiatu alebo ľahkú večeru, pretože dokonale zasýti, keď nestíhaš. Pokojne si ho vezmi so sebou do krabičky a daj si ho počas pauzy. Nebudeš tak musieť bežať po bagetu v automate a svoje telo nadopuješ skutočnými surovinami. 💪🏻
1 porcia obsahuje
- 447 kcal
- 29 g sacharidov
- 21 g tukov
- 32 g bielkovín
Na 2 porcie
- 4 plátky Vilgain sandwich bread
- 4 vajcia
- 2 lyžice syra cottage
- jarná cibuľka
- soľ
- čierne korenie
- mletá paprika
- čajová lyžička horčice
- 4 čajové lyžičky parmezánu
- baby špenát
- ghee v spreji
Postup
-
V miske zmiešaj nakrájané natvrdo uvarené vajcia, cottage, jarnú cibuľku, osoľ, okoreň čiernym korením a pridaj mletú papriku podľa preferencií, potom poriadne zamiešaj. -
Zmes daj na plátok toastu, posyp nastrúhaným parmezánom, pridaj baby špenát, priklop druhým plátkom a opeč na troche ghee.
-
A podávaj, tak dobrú chuť!