Gnocchi nasladko? Áno, počuješ správne! Ak si tento twist ešte neskúšal/a, teraz je správna chvíľa to napraviť! Dokonale chrumkavé zemiakové knedličky obalené v škorici skvele doplní dip z gréckeho jogurtu a proteínu pre maximálnu nálož bielkovín. Pokiaľ miluješ churros a nemáš čas si ich pripraviť, toto je super option. Pridáš len čokoládový prebio topping a ideš! 🚀
1 porcia obsahuje
- 492 kcal
- 79 g sacharidov
- 8 g tukov
- 26 g bielkovín
Na 2 porcie
- 400 g gnocchi
- 2 lyžice kokosového cukru
- 2 čajové lyžičky škorice
- 1 lyžica kokosového oleja
- 1/2 hrnčeka gréckeho jogurtu
- 30 g kazeínového vanilkového proteínu
- škorica
Postup
-
Je to mega jednoduché! Uvarené gnocchi daj na panvicu s roztopeným kokosovým olejom. Pridaj zmes škorice a kokosového cukru a opekaj do zlatista. Gnocchi miešaj, aby sa ti nepripálili a boli zo všetkých strán obalené škoricovou zmesou. -
Medzitým zmiešaj jogurt s proteínom, ktorý následne podávaj s opečenými gnocchi a trochou škorice.
Tak enjoy!