Jednoduchšie to už byť nemôže… Stačí zmiešať zmes na vafle s vodou, opiecť a vychutnať si geniálne raňajky s čímkoľvek máte radi.
Tieto red velvet vafle sú tak akurát sladké s kúskami bielej čokolády, ktoré sa pri opečení mierne skaramelizujú, a určite si ich zamilujete!
1 porcia obsahuje
- 497 kcal
- 60 g sacharidov
- 18 g tukov
- 22 g bielkovín
Na 1 porciu
- 70 g Vilgain zmesi na vafle – red velvet
- 75 ml vody
- 20 g javorového sirupu
- 15 g kokosových chipsov
- 10 g lyofilizovaných jahôd
Postup
-
Zmes na vafle zmiešame s vodou a necháme chvíľu odstáť. -
Potom cesto nalejeme do vafľovača a opečieme do zlatohneda.
-
-
Dobrú chuť!