Dochádzajú vám inšpirácie, čo na obed? Tu ste na správnej adrese. Wrap, ktorý sa dá jesť na milión spôsobov. Je to rýchle na prípravu, stačí vám pár základných surovín a výborne si pochutíte. Pokojne si pridajte k mäsu aj inú zeleninu už podľa svojej chuti.
1 porcia obsahuje
- 547,5 kcal
- 56,4 g sacharidov
- 20 g tukov
- 34,1 g bielkovín
Na 4 porcie
- 4 Vilgain wrapy
- 1 cibuľa
- 295 g kuracieho mäsa
- 70 g kukurice
- 2 lyžice olivového oleja
- 130 g 30 % Eidamu
- 88 g Vilgain Vegan Sugo Basilico
- 110 g šampiňónov
- himalájska soľ
- Vilgain korenie
Postup
-
Cibuľu opečieme chvíľku na oleji, pridáme na drobno nakrájané kuracie mäso a opečieme z každej strany. -
Pridáme šampiňóny, kukuricu, osolíme, okoreníme a opečieme na panvici nejakých 10 minút a môžeme plniť.
-
Do stredu wrapu natrieme lyžičku sugo omáčky, na to kuracie mäso a posypeme trochou syra.
-
Wrap z ľavej aj pravej strany poprekladáme na mäso, uložíme na panvicu, natrieme lyžičkou sugo omáčky a posypeme syrom.
-
Zapečieme na 190 °C 10 minút.
Dobrú chuť!