Pad thai s kuracím mäsom a arašidovou zálievkou

Šárka
Šárka Červinková
45 min.
63 Páči sa mi Komentáre Uložiť recept
Pad thai s kuracím mäsom a arašidovou zálievkou

Jednoduché jedlá plné vyvážených chutí milujeme a kurací pad thai medzi ne patrí. Na prípravu tohto skvelého pokrmu prevoňaného arašidovou omáčkou sme použili aj naše R2E kuracie mäso, ktoré vám ušetrí ešte viac času v kuchyni, takže si nad prípravou obedov alebo večerí nemusíte lámať hlavu a počas pár minút pripraviť perfektné jedlo.

1 porcia obsahuje 50 g rezancov, 100 g mäsa

  • 365 kcal
  • 27,6 g sacharidov
  • 16,7 g tukov
  • 25,6 g bielkovín

Na 4 porcie

Na pad thai:
Na zálievku:
Zobraziť použité produkty

Postup

  1. Pad thai s kuracím mäsom a arašidovou zálievkou Ryžové rezance uvaríme podľa návodu.

  2. Mrkvu ošúpeme a nakrájame na tenké rezančeky spoločne s červenou paprikou. Cibuľu nakrájame na polmesiačiky a cesnak so zázvorom nadrobno. Zeleninu restujeme na olivovom oleji približne 5 minút.

  3. V strede panvice vytvoríme miesto a vklepneme doň 2 vajcia. Vajcia premiešame so zeleninou. Potom pridáme nakrájané kuracie mäso.

  4. Zmiešame všetky suroviny na zálievku. Zálievku vlejeme k zmesi.

  5. Pridáme uvarené ryžové rezance, jarnú cibuľku, citrónovú šťavu a všetko premiešame.

  6. Podávame s drvenými arašidmi.

    Tak dobrú chuť! Pad thai s kuracím mäsom a arašidovou zálievkouPad thai s kuracím mäsom a arašidovou zálievkou

Chceš vedieť o každom ďalšom novom recepte?

Prihlás sa k odberu a raz týždenne od nás dostaneš súhrn nových receptov.

Odoberať
63 Páči sa mi Uložiť recept