Naše Mini Pizza Base majú nespočetné množstvo možností, ako ich použiť. A čo sme si z nich pre vás pripravili tentoraz? Mini quesadillas s hovädzím mäsom, sladkastou kukuricou a poriadnou dávkou roztečeného syra, ktoré máte na stole do 20 minút! Tento recept je ideálny ako rýchla večera alebo občerstvenie na akúkoľvek oslavu!
1 porcia obsahuje
- 380 kcal
- 27 g sacharidov
- 20 g tukov
- 22 g bielkovín
Na 3 porcie
- 6 mini základov na pizzu
- 200 g Vilgain R2E hovädzieho mäsa
- 2 lyžice kečupu so stéviou
- 30 g tvrdého syra
- 3 lyžice kukurice
- 150 g kyslej smotany
- jarná cibuľka
Postup
-
V miske si zmiešame náplň do quesadillas: natrháme si R2E hovädzie mäso a pridáme kečup.
-
Na suchú panvicu na strednom plameni dajte jeden mini základ na pizzu, na to plátok obľúbeného tvrdého syra (my sme zvolili goudu), so syrom ale nešetrite a pridajte ešte trochu nastrúhaného.
-
Po syre príde na rad mäsová zmes, lyžica kukurice, ďalšia dávka syra a na záver všetko priklopíme druhým základom na pizzu.
-
Počas plnenia sa nám opiekla spodná časť quesadilly, preto je teraz čas ju otočiť a opiecť z druhej strany. Stačí pár minút, aby bolo cesto pekne dozlatista.
-
A môžeme podávať s kyslou smotanou alebo iným obľúbeným dipom. Tak dobrú chuť!