Domáce mini langoše z tvarohového cesta

Tereza Šlancarová
Tereza Šlancarová
16 min.
85 Páči sa mi Komentáre Uložiť recept
Domáce mini langoše z tvarohového cesta

Tiež si v detstve miloval/a vyprážané langoše s tonou tatárskej, kečupu a syra? My tiež. A milujeme ich dodnes. Teraz už nad nimi ale trochu premýšľame.

Pôvodný recept sme opäť trochu odľahčili. Do cesta sme pridali tvaroh kvôli vláčnosti a proteínom a tonu oleja sme vymenili za trochu ghíčka.

Tak poďme na to.

1 porcia obsahuje 1 langoš

  • 346 kcal
  • 48 g sacharidov
  • 9 g tukov
  • 16 g bielkovín

Na 3 porcie

Na cesto:
Na ozdobenie:

Postup

  1. Najskôr si vo veľkej mise zmiešame múku s cukrom a kypriacim práškom. Potom si vyšľaháme vajíčko s mliekom, tvarohom, ghí a vzniknutú zmes prelejeme do misy s múkou. Všetko dôkladne premiešame. Cesto by malo byť trochu lepivé, nie príliš tekuté.

  2. Vytvarujeme mini langoše, ktoré potom osmažíme na panvici na troche ghí (cca 3 min z každej strany). Podávame s kečupom a strúhaným syrom. Dobrú chuť! Domáce mini langoše z tvarohového cesta

Chceš vedieť o každom ďalšom novom recepte?

Prihlás sa k odberu a raz týždenne od nás dostaneš súhrn nových receptov.

Odoberať
85 Páči sa mi Uložiť recept