Brownies plné čokolády a arašidového masla. Na povrchu krehké, vo vnútri vláčne. Rýchle na prípravu a všetci ich milujú!
To znie božsky... najlepšie na tom ale je, že ich za chvíľu môžeš mať na stole aj ty, pretože ti práve teraz ukážeme, ako na to!
1 porcia obsahuje
- 255 kcal
- 9,6 g sacharidov
- 18,7 g tukov
- 7,4 g bielkovín
Na 10 porcií
- 2 vajcia
- 150 g xylitolu
- 90 g Vilgain grass - fed ghee
- 85 g horkej čokolády
- vanilkový extrakt
- 50 g mandľovej múky
- 30 g proteínu na pečenie
- 30 g kakaa
- Cheat Spread Peanut Butter Cup
- čokopecičky
- štipka soli
Postup
-
V rajnici si rozpustíme ghee spoločne s čokoládou. -
Vajcia vyšľaháme spolu s xylitolom do hladkej svetlej peny.
-
K vyšľahaným vajciam pridáme pár kvapiek vanilkového extraktu, olivový olej a rozpustené ghee s čokoládou. Všetko spoločne premiešame.
-
K zmesi pridáme mandľovú múku, proteín na pečenie (ten je možné nahradiť rovnakým množstvom múky), štipku soli a kakao.
-
Vymiešame cesto, ktoré vlejeme do menšej formy s papierom na pečenie. Na cesto rozprestrieme 1 lyžicu arašidového masla a hrsť čokopecičiek.
-
Pečieme vo vyhriatej rúre na 165 °C 25‑30 minút.
-
Upečené brownies necháme vychladnúť. Pred podávaním pridáme extra arašidové maslo a posypeme čokopecičkami.
Tak dobrú chuť!