Vilgain 87 % Proteín na pečenie ⁠–⁠ srvátkový izolát, pre super vláčnu štruktúru, nižší obsah laktózy

Vilgain 87 % Proteín na pečenie ⁠–⁠ srvátkový izolát, pre super vláčnu štruktúru, nižší obsah laktózy

🍪🍰
Proteínový izolát, ktorý vylepší
tvoje gastronomické hody

Špeciálny proteín na pečenie? Áno, a dokonca s minimom laktózy. Unikátny kvalitný mliečny proteín z Dánska, s ktorým vykúzliš bielkovinami nabité sladké aj slané dobroty. Navrhnutý tak, aby odolal aj vyšším teplotám a zachoval si perfektnú textúru.

87 % tých najkvalitnejších bielkovín

To, že sa jedná o proteín do pečenia, nič nemení na tom, že sme ho zostavili z tých najhodnotnejších dostupných bielkovín. Srvátkový izolát je špička medzi proteínmi, má nižší obsah tuku a cukru a naopak vyšší obsah bielkovín ako klasický koncentrát. Podľa DIAAS (najmodernejšia metodika určovania kvality bielkovín) sa radí medzi excelentné zdroje bielkovín a využiteľnosťou prevyšuje aj hovädzie mäso.

Perfektná stráviteľnosť

Nízky obsah tuku aj cukru

Kompletné aminokyselinové spektrum

Proteínové palacinky, low‑carb chleba

Obohať o bielkoviny a zlepši štruktúru čohokoľvek, čo si práve varíš alebo pečieš. Proteín je bez príchute, takže sa skvele hodí do kaší, wafflí, tort, cookies, muffinov a brownies. Poradí si ale so zahustením omáčky alebo napríklad s nutričným vylepšením chleba.

Dokonale jemná a vláčna štruktúra

Môžeš ním nahradiť až 30% múky v receptoch. Dodá im super krémovú a vláčnu konzistenciu, ktorú budeš zbožňovať. Výrobky upečené z klasických proteínov sú totiž často suché a drolivé. Toto je presný opak.

Pri vyšších teplotách negelovatí

Prispieva k nadýchanej štruktúre

Napomáha k hladkej textúre

Bežný proteín

Vilgain Proteín na pečenie

Aký je rozdiel medzi Vilgain® proteínmi na pečenie?

Vilgain Proteín na pečenie Vilgain Proteín na pečenie isolate
Typ proteínu Zmes mliečnych proteínov Zmes srvátkového izolátu a mliečnych proteínov
Pôvod mlieka Dánsko Dánsko
Bielkoviny 81 % 87 %
Laktóza Vyšší obsah laktózy Nižší obsah laktózy
Odporúčané množstvo nahradenia 15–25 % až 30 %
Chuť a vôňa Bez príchute Bez príchute
Využitie Na pečenie i varenie Na pečenie i varenie

Ingrediencie

Zmes mliečnych proteínov ( srvátkový proteínový izolát, mliečne proteíny).

Upozornenie pre alergikov: Alergény sú vyznačené tučným písmom v zložení produktu. Môže obsahovať stopy obilnín obsahujúcich lepok, ostatných škrupinových plodov a arašidov.

Kalorické tabuľky

100 g
Energetická hodnota
1553 kJ / 362 kcal
Tuky
1,6 g
 - z toho nasýtené mastné kyseliny
1 g
Sacharidy
0,3 g
 - z toho cukry
0,3 g
Bielkoviny
87 g
Soľ
0,9 g
Balenie: 500 g
Balenie: 1 000 g

Návod na použitie

  • Dokáže nahradiť až 30% múky v receptoch.
  • Vhodné na prípravu nízkosacharidového chleba, koláčov, sušienok, muffinov, palaciniek, brownies alebo pizze.
  • Chutí dobre v slaných aj sladkých variantoch.

Upozornenie

  • Potravina.
  • Skladujte na chladnom a suchom mieste.
  • Chráňte pred priamym slnečným žiarením.
  • Vilgain sro, Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.

Obľúbené alternatívy

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Inšpiruj sa receptami s týmto produktom

Zapečená ovsená kaša à la banánový chlebíček

Zapečená ovsená kaša à la banánový chlebíček

Sladká škoricová focaccia

Sladká škoricová focaccia

Domáce Kinder mliečne rezy

Domáce Kinder mliečne rezy

Zdravé blondies

Zdravé blondies

Proteínové buchty so želatínou

Proteínové buchty so želatínou

Súvisiace produkty

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Ostatní tiež nakúpili

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Recenzie

Napísať recenziu
4,8
230 hodnotení

Skvělý. S normálním proteinem mi těsto spadlo, teď zůstane nadýchané. Peču s ním sladký chlebíček z celozrnné mouky s kakaem. Ani přítel nepoznal, že je celozrnný a s proteinem :-).

Skúsila som úspešne zatiaľ len v slanom pečive, keď som zamenila 1/3 múky za tento proteín do banana bread, ostal riadne "gumový", tak tam sa ešte budem musieť vyhrať s pomermi. Inak super na doplnenie proteínov na miesta, kde by sa inak ťažko hľadali

Nejlepší kámoš na pečení 💪

Nechápu, jak jsem doteď bez něj mohla žít. Rozhodně doporučuji :)

Dotazy

26
zodpovedaných otázok
co se stane kdyz nahradím proteinem treba 50-70%
Dobrý den, je tento protein slazený??
Dobrý den,mohla bych poprosit o recept na muffiny s krémem?Děkuji😉
Aký je profil aminokyselín?