Vilgain 87 % Proteín na pečenie ⁠–⁠ srvátkový izolát, pre super vláčnu štruktúru, nižší obsah laktózy

Vilgain 87 % Proteín na pečenie ⁠–⁠ srvátkový izolát, pre super vláčnu štruktúru, nižší obsah laktózy

Proteínový izolát, ktorý vylepší každé tvoje gastronomické hody

Špeciálny proteín na pečenie? Áno, a dokonca s minimom laktózy. Unikátny kvalitný mliečny proteín z Dánska, s ktorým vykúzliš bielkovinami nabité sladké aj slané dobroty. Navrhnutý tak, aby odolal aj vyšším teplotám a zachoval si perfektnú textúru.

87 % tých najkvalitnejších bielkovín

To, že sa jedná o proteín do pečenia, nič nemení na tom, že sme ho zostavili z tých najhodnotnejších dostupných bielkovín. Srvátkový izolát je špička medzi proteínmi, má nižší obsah tuku a cukru a naopak vyšší obsah bielkovín ako klasický koncentrát. Podľa DIAAS (najmodernejšia metodika určovania kvality bielkovín) sa radí medzi excelentné zdroje bielkovín a využiteľnosťou sa prevyšuje aj hovädzie mäso.

Perfektná stráviteľnosť

Nízky obsah tuku aj cukru

Kompletné aminokyselinové spektrum

Proteínové palacinky, low‑carb chleba

Obohať o bielkoviny a zlepši štruktúru čohokoľvek, čo si práve varíš alebo pečieš. Proteín je bez príchute, takže sa skvele hodí do kaší, wafflí, tort, cookies, muffinov a brownies. Poradí si ale so zahustením omáčky alebo napríklad s nutričným vylepšením chleba.

Dokonale jemná a vláčna štruktúra

Môžeš ním nahradiť až 30% múky v receptoch. Dodá im super krémovú a vláčnu konzistenciu, ktorú budeš zbožňovať. Výrobky upečené z klasických proteínov sú totiž často suché a drolivé. Toto je presný opak.

Pri vyšších teplotách negelovatí

Prispieva k nadýchanej štruktúre

Napomáha k hladkej textúre

Bežný proteín

Vilgain Proteín na pečenie

Aký je rozdiel medzi Vilgain® proteínmi na pečenie?

Vilgain Proteín na pečenie Vilgain Proteín na pečenie isolate
Typ proteínu Zmes mliečnych proteínov Zmes srvátkového izolátu a mliečnych proteínov
Pôvod mlieka Dánsko Dánsko
Bielkoviny 81 % 87 %
Laktóza Vyšší obsah laktózy Nižší obsah laktózy
Odporúčané množstvo nahradenia 15–25 % až 30 %
Chuť a vôňa Bez príchute Bez príchute
Využitie Na pečenie i varenie Na pečenie i varenie

Ingrediencie

Zmes mliečnych proteínov ( srvátkový proteínový izolát, mliečne proteíny).

Upozornenie pre alergikov: Alergény sú vyznačené tučným písmom v zložení produktu. Môže obsahovať stopy obilnín obsahujúcich lepok, ostatných škrupinových plodov a arašidov.

Kalorické tabuľky

100 g
Energetická hodnota
1553 kJ / 362 kcal
Tuky
1,6 g
 - z toho nasýtené mastné kyseliny
1 g
Sacharidy
0,3 g
 - z toho cukry
0,3 g
Bielkoviny
87 g
Soľ
0,9 g
Balenie: 500 g
Balenie: 1000 g

Návod na použitie

  • Dokáže nahradiť až 30% múky v receptoch.
  • Vhodné na prípravu nízkosacharidového chleba, koláčov, sušienok, muffinov, palaciniek, brownies alebo pizze.
  • Chutí dobre v slaných aj sladkých variantoch.

Upozornenie

  • Potravina.
  • Skladujte na chladnom a suchom mieste.
  • Chráňte pred priamym slnečným žiarením.
  • Vilgain sro, Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.

Obľúbené alternatívy

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Inšpiruj sa receptami s týmto produktom

Proteínové buchty so želatínou

Proteínové buchty so želatínou

Domáce flapjacky s višňami

Domáce flapjacky s višňami

Čučoriedkové cupcakes

Čučoriedkové cupcakes

Rýchle ovsené tiramisu na plech

Rýchle ovsené tiramisu na plech

Citrónový koláč s tvarohom

Citrónový koláč s tvarohom

Súvisiace produkty

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Ostatní tiež nakúpili

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
4,9
139 hodnotení

V těšte se krasne rozmicha bez hrudek, ale do těsta na palačinky = katastrofa. Palačinky se pripaluji, protein se lepí na pánev.

přidávám do pečení, vaflí a lívanců, krásně se rozmíchá, nenechává hrudky

Zkoušela jsem zatím do kynutého koláče a byl krásně nadýchaný :)

Super,jsem moc spokojená

17
zodpovedaných otázok
Dobrý den. Rozumím dobře, že tento protein je bez příchuti a hlavně bez cukru...tedy ho mohu použít i pro pečení slaného pečiva? Za odpověď předem děkuji.
dobrý večer, nevím jestli to správně chápu, protein na pečení nahradí až 30% mouky a to znamená že pokud peču buchtu s celozrné mouky třeba cca 100g tak mohu ubrat mouky a doplnit ji proteinem, nebo mouku neubírat a protein k ní přidat. Děkuju
1
Dobrý den, jedná se také o grassfed protein?
Dobré ráno, aký je rozdiel medzi týmto proteínom a tým 81%? :)