Vilgain 87 % Proteín na pečenie ⁠–⁠ srvátkový izolát, pre super vláčnu štruktúru, nižší obsah laktózy

Vilgain 87 % Proteín na pečenie ⁠–⁠ srvátkový izolát, pre super vláčnu štruktúru, nižší obsah laktózy

Proteínový izolát, ktorý vylepší každé tvoje gastronomické hody

Špeciálny proteín na pečenie? Áno, a dokonca s minimom laktózy. Unikátny kvalitný mliečny proteín z Dánska, s ktorým vykúzliš bielkovinami nabité sladké aj slané dobroty. Navrhnutý tak, aby odolal aj vyšším teplotám a zachoval si perfektnú textúru.

87 % tých najkvalitnejších bielkovín

To, že sa jedná o proteín do pečenia, nič nemení na tom, že sme ho zostavili z tých najhodnotnejších dostupných bielkovín. Srvátkový izolát je špička medzi proteínmi, má nižší obsah tuku a cukru a naopak vyšší obsah bielkovín ako klasický koncentrát. Podľa DIAAS (najmodernejšia metodika určovania kvality bielkovín) sa radí medzi excelentné zdroje bielkovín a využiteľnosťou sa prevyšuje aj hovädzie mäso.

Perfektná stráviteľnosť

Nízky obsah tuku aj cukru

Kompletné aminokyselinové spektrum

Proteínové palacinky, low‑carb chleba

Obohať o bielkoviny a zlepši štruktúru čohokoľvek, čo si práve varíš alebo pečieš. Proteín je bez príchute, takže sa skvele hodí do kaší, wafflí, tort, cookies, muffinov a brownies. Poradí si ale so zahustením omáčky alebo napríklad s nutričným vylepšením chleba.

Dokonale jemná a vláčna štruktúra

Môžeš ním nahradiť až 30% múky v receptoch. Dodá im super krémovú a vláčnu konzistenciu, ktorú budeš zbožňovať. Výrobky upečené z klasických proteínov sú totiž často suché a drolivé. Toto je presný opak.

Pri vyšších teplotách negelovatí

Prispieva k nadýchanej štruktúre

Napomáha k hladkej textúre

Bežný proteín

Vilgain Proteín na pečenie

Aký je rozdiel medzi Vilgain® proteínmi na pečenie?

Vilgain Proteín na pečenie Vilgain Proteín na pečenie isolate
Typ proteínu Zmes mliečnych proteínov Zmes srvátkového izolátu a mliečnych proteínov
Pôvod mlieka Dánsko Dánsko
Bielkoviny 81 % 87 %
Laktóza Vyšší obsah laktózy Nižší obsah laktózy
Odporúčané množstvo nahradenia 15–25 % až 30 %
Chuť a vôňa Bez príchute Bez príchute
Využitie Na pečenie i varenie Na pečenie i varenie

Ingrediencie

Zmes mliečnych proteínov ( srvátkový proteínový izolát, mliečne proteíny).

Upozornenie pre alergikov: Alergény sú vyznačené tučným písmom v zložení produktu. Môže obsahovať stopy obilnín obsahujúcich lepok, ostatných škrupinových plodov a arašidov.

Kalorické tabuľky

100 g
Energetická hodnota
1553 kJ / 362 kcal
Tuky
1,6 g
 - z toho nasýtené mastné kyseliny
1 g
Sacharidy
0,3 g
 - z toho cukry
0,3 g
Bielkoviny
87 g
Soľ
0,9 g
Balenie: 500 g
Balenie: 1000 g

Návod na použitie

  • Dokáže nahradiť až 30% múky v receptoch.
  • Vhodné na prípravu nízkosacharidového chleba, koláčov, sušienok, muffinov, palaciniek, brownies alebo pizze.
  • Chutí dobre v slaných aj sladkých variantoch.

Upozornenie

  • Potravina.
  • Skladujte na chladnom a suchom mieste.
  • Chráňte pred priamym slnečným žiarením.
  • Vilgain sro, Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.

Obľúbené alternatívy

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Inšpiruj sa receptami s týmto produktom

Zdravé blondies

Zdravé blondies

Proteínové buchty so želatínou

Proteínové buchty so želatínou

Domáce flapjacky s višňami

Domáce flapjacky s višňami

Čučoriedkové cupcakes

Čučoriedkové cupcakes

Rýchle ovsené tiramisu na plech

Rýchle ovsené tiramisu na plech

Súvisiace produkty

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Ostatní tiež nakúpili

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
Napísať recenziu
4,9
173 hodnotení

Je to už mé třetí balení, chutná moc dobře. Používám ho do pečení často a ještě jsem nenarazila na žádné potíže.

nahrazuje část mouky v receptech na pečení a přidáš tak šikovně bílkoviny tam, kde jinak třeba chybí. Přitom těsto zůstane nadýchané.

Tohle je pecka, není vůbec znát a dodá potřebné bílkoviny

NEJLEPŠÍ PROTEIN NA PEČENÍ!! LOVELOVE

20
zodpovedaných otázok
Dobrý deň, dá sa proteín na pečenie použiť aj pri varení do omáčok? Alebo len na pečenie? dakujem!
Dobrý deň, je tento protein vhodný aj pre deti?
1
Dobrý den, tento produkt mě velice zaujal a zajímalo by mě, zda by s ním šlo nahradit část mouky i u pečení vánočního cukroví nebo vánočky - nebo je vhodný spíše jen do muffinů, buchet a lívanců?
1
Dobrý den. Rozumím dobře, že tento protein je bez příchuti a hlavně bez cukru...tedy ho mohu použít i pro pečení slaného pečiva? Za odpověď předem děkuji.
1