Vilgain 87 % Proteín na pečenie – srvátkový izolát, pre super vláčnu štruktúru, nižší obsah laktózy
Vilgain 87 % Proteín na pečenie – srvátkový izolát, pre super vláčnu štruktúru, nižší obsah laktózy
Proteínový izolát, ktorý vylepší každé tvoje gastronomické hody
Špeciálny proteín na pečenie? Áno, a dokonca s minimom laktózy. Unikátny kvalitný mliečny proteín z Dánska, s ktorým vykúzliš bielkovinami nabité sladké aj slané dobroty. Navrhnutý tak, aby odolal aj vyšším teplotám a zachoval si perfektnú textúru.
87 % tých najkvalitnejších bielkovín
To, že sa jedná o proteín do pečenia, nič nemení na tom, že sme ho zostavili z tých najhodnotnejších dostupných bielkovín. Srvátkový izolát je špička medzi proteínmi, má nižší obsah tuku a cukru a naopak vyšší obsah bielkovín ako klasický koncentrát. Podľa DIAAS (najmodernejšia metodika určovania kvality bielkovín) sa radí medzi excelentné zdroje bielkovín a využiteľnosťou sa prevyšuje aj hovädzie mäso.
Proteínové palacinky, low‑carb chleba
Obohať o bielkoviny a zlepši štruktúru čohokoľvek, čo si práve varíš alebo pečieš. Proteín je bez príchute, takže sa skvele hodí do kaší, wafflí, tort, cookies, muffinov a brownies. Poradí si ale so zahustením omáčky alebo napríklad s nutričným vylepšením chleba.
Dokonale jemná a vláčna štruktúra
Môžeš ním nahradiť až 30% múky v receptoch. Dodá im super krémovú a vláčnu konzistenciu, ktorú budeš zbožňovať. Výrobky upečené z klasických proteínov sú totiž často suché a drolivé. Toto je presný opak.
Bežný proteín
Vilgain Proteín na pečenie
Aký je rozdiel medzi Vilgain® proteínmi na pečenie?
Vilgain Proteín na pečenie | Vilgain Proteín na pečenie isolate | |
Typ proteínu | Zmes mliečnych proteínov | Zmes srvátkového izolátu a mliečnych proteínov |
Pôvod mlieka | Dánsko | Dánsko |
Bielkoviny | 81 % | 87 % |
Laktóza | Vyšší obsah laktózy | Nižší obsah laktózy |
Odporúčané množstvo nahradenia | 15–25 % | až 30 % |
Chuť a vôňa | Bez príchute | Bez príchute |
Využitie | Na pečenie i varenie | Na pečenie i varenie |
Ingrediencie
Zmes mliečnych proteínov ( srvátkový proteínový izolát, mliečne proteíny).
Upozornenie pre alergikov: Alergény sú vyznačené tučným písmom v zložení produktu. Môže obsahovať stopy obilnín obsahujúcich lepok, ostatných škrupinových plodov a arašidov.
Kalorické tabuľky
100 g | |
Energetická hodnota | 1553 kJ / 362 kcal |
Tuky | 1,6 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 1 g |
Sacharidy | 0,3 g |
- z toho cukry | 0,3 g |
Bielkoviny | 87 g |
Soľ | 0,9 g |
Návod na použitie
- Dokáže nahradiť až 30% múky v receptoch.
- Vhodné na prípravu nízkosacharidového chleba, koláčov, sušienok, muffinov, palaciniek, brownies alebo pizze.
- Chutí dobre v slaných aj sladkých variantoch.
Upozornenie
- Potravina.
- Skladujte na chladnom a suchom mieste.
- Chráňte pred priamym slnečným žiarením.
- Vilgain sro, Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.