Poď si s nami pripraviť chrumkavú a jemne pálivú quesadillu s tuniakom! Poslúži ako rýchly obed alebo easy večera. Za 10 minút máš jedlo na stole, skvele si pochutnáš a doplníš potrebné živiny. Vychutnáš si ju doma či v krabičke v škole alebo v práci! Tak ju poď vyskúšať s nami. 🚀
1 porcia obsahuje
- 500 kcal
- 52 g sacharidov
- 20 g tukov
- 26 g bielkovín
Na 2 porcie
- 2 plátky wrapu
- 1 tuniak vo vlastnej šťave
- 80 g žervé
- 1 hrnček baby špenátu
- 1 čajová lyžička chilli omáčky z pečených paprík
- 1 čajová lyžička sušenej bazalky
- 1/2 čajové lyžičky sušeného cesnaku
- štipka čierneho korenia
- štipka soli
- 80 g mozzarelly
Postup
-
Baby špenát nasekáme nadrobno. -
Do misky preložíme tuniaka zbaveného šťavy, žervé, čili omáčku, bazalku, cesnak, čierne korenie, soľ a premiešame.
-
Potom do tuniakovej zmesi primiešame nasekaný špenát.
-
Jednu polovicu wrapu potrieme polovicou tuniakovej zmesi, pridáme natrhanú mozzarellu a prehneme druhou polovicou wrapu.
-
Opečieme na suchej panvici z oboch strán dochrumkava.
-
Quesadillu rozkrojíme na 3 diely a podávame.
-
Dobrú chuť!