Jahodové srdiečka z lístkového cesta s tvarohom

Eliška Lossmannová
Eliška Lossmannová
45 min.
21 Páči sa mi Komentáre Uložiť recept
Jahodové srdiečka z lístkového cesta s tvarohom

Nemáte na Valentína dosť času na chystanie veľkých dobrôt pre svoju drahú polovičku (alebo len sami pre seba), ale predsa vám to nedá a radi by ste niečo pod zub vytvorili?

Skúste tieto jednoduché krehké srdiečka z pár ingrediencií, ktoré doma určite nájdete.

Srdiečka sú chrumkavé, sladké a jednoducho výborné!

1 porcia obsahuje 1 srdiečko

  • 40 kcal
  • 4,3 g sacharidov
  • 2 g tukov
  • 1,6 g bielkovín

Na 17 porcií

Zobraziť použité produkty

Postup

  1. Jahodové srdiečka z lístkového cesta s tvarohom Lístkové cesto rozvaľkáme a vykrájame z neho srdiečka.

  2. V mise zmiešame tvaroh, vanilkový extrakt a sladidlo. Potom do tvarohu jemne vmiešame marmeládu.

  3. V ďalšej miske zmiešame vajcia a mlieko a zmesou natrieme cesto.

  4. Srdiečka potrieme tvarohom, okraje necháme holé a nakoniec na tvaroh naukladáme nadrobno nakrájané jahody. Pečieme na 180 °C zhruba 30‑35 minút. Jahodové srdiečka z lístkového cesta s tvarohom

  5. Tak dobrú chuť a pekného Valentína! ❤️ Jahodové srdiečka z lístkového cesta s tvarohomJahodové srdiečka z lístkového cesta s tvarohom

Chceš vedieť o každom ďalšom novom recepte?

Prihlás sa k odberu a raz týždenne od nás dostaneš súhrn nových receptov.

Odoberať
21 Páči sa mi Uložiť recept