Poctivý cheeseburger ready za pár minút a len z pár kvalitných suroviny? Presne to je niečo, čo potrebuješ vo chvíli, keď máš neskutočnú chuť na mekáč, no chceš svojmu telu dopriať plnohodnotné jedlo bez zbytočných aditív navyše. Super tiež je, že si túto verziu môžeš doladiť vždy podľa seba! 👉🏻 Nie si fanúšik uhoriek alebo paradajok? No problem! Jednoducho ich vynechaj alebo pridaj ďalšie suroviny, ktoré podľa teba v burgeri nesmú chýbať! 🍔
1 porcia obsahuje
- 560 kcal
- 43 g sacharidov
- 27 g tukov
- 29 g bielkovín
Na 1 porciu
- 120 g mletého hovädzieho mäsa
- 5 g cibule
- 2 lyžice kečupu
- 2 lyžice horčice
- 1 lyžica sójovej omáčky
- burgerová žemľa
- 1 plátok cheddaru
- soľ
- čierne korenie
- kyslá uhorka
Postup
-
Mleté mäso si okoreň čiernym korením, osoľ a pridaj trochu sójovky. Poriadne premiešaj a roztlač pekne na placku.
-
Placku hoď na rozpálenú panvicu (tú sme predtým ešte postriekali trochou avokádového oleja).
-
Keď je mäso hotové, daj ho dole z panvice a polož naň plátok cheddaru. Na panvici zľahka opeč burgerovú žemľu.
-
Keď je žemľa pekne chrumkavá, potri jednu stranu kečupom a druhú horčicou, pridaj hotové mäso, nakrájanú cibuľku, uhorku a priklop.
-
My sme si k cheeseburgeru urobili easy ľahký šalát, aby to bolo maximálne vyvážené jedlo. Super budú aj domáce hranolčeky.
Tak dobrú chuť a s výsledkom sa nezabudni podeliť na Instagrame s označením @vilgainrecepty!