Domáca lámaná čokoláda s lyofilizovanými malinami

Barbora Millerová
Barbora Millerová
30 min.
17 Páči sa mi Komentáre Uložiť recept
Domáca lámaná čokoláda s lyofilizovanými malinami

Rozmýšľate, čo dať niekomu ako malý darček? Tak to musíte vyskúšať tento recept na domácu lámanú čokoládu len z pár ingrediencií. Verte nám, že radosť urobí každému. :)

1 porcia obsahuje 1/20 čokolády

  • 125 kcal
  • 2,9 g sacharidov
  • 11,2 g tukov
  • 2 g bielkovín

Na 20 porcií

Na lámanú čokoládu:
Na ozdobenie:
Zobraziť použité produkty

Postup

  1. Domáca lámaná čokoláda s lyofilizovanými malinami Zmiešame čokoládu, kakaové maslo, kokosový olej, orieškové maslo, kakao a škoricu a zmes rozohrejeme.

  2. Vzniknutú hmotu na čokoládu nalejeme do formy vyloženej papierom na pečenie a ozdobíme lyofilozovanými malinami a kešu orechmi. Domáca lámaná čokoláda s lyofilizovanými malinamiDomáca lámaná čokoláda s lyofilizovanými malinami

  3. Potom dáme formu s čokoládou do mrazničky, kde ju necháme ideálne cez noc. Domáca lámaná čokoláda s lyofilizovanými malinami

  4. Druhý deň čokoládu nakrájame. Podávať môžeme len tak alebo ju nejako pekne zabaliť ako darček.

    Tak dobrú chuť! Domáca lámaná čokoláda s lyofilizovanými malinami

Chceš vedieť o každom ďalšom novom recepte?

Prihlás sa k odberu a raz týždenne od nás dostaneš súhrn nových receptov.

Odoberať
17 Páči sa mi Uložiť recept