K Vianociam a chladným mesiacom neodmysliteľne patrí horúca čokoláda! Tentokrát sme ju skombinovali s orieškovým maslom, navrch pridali domácu šľahačku, kopu škorice a prebio perníčkový topping. Dokonale sa bude hodiť k rozprávkam a vianočke na raňajky! Nech je to už tu, prosím! 😍
1 porcia obsahuje
- 206 kcal
- 15 g sacharidov
- 12 g tukov
- 9 g bielkovín
Na 1 porciu
- hrnček mandľového mlieka
- čajová lyžička kakaa
- čajová lyžička javorového sirupu
- štipka mletej vanilky
- 10 g Vilgain kolagénu
- štipka škorice
- 12 g arašidového masla v prášku
- 10 g horkej čokolády
- šľahačka
- škorica
- kakao
- perníčkový prebiotic topping
Postup
-
Začni tým, že v malom hrnci zmiešaš všetky ingrediencie na základ – mlieko, kakao, javorový sirup pre väčšiu sladkosť a zvýraznenie chuti, vanilku, kolagén, škoricu, čokoládu a arašidové maslo v prášku.TIP: pridať môžeš aj iné obľúbené orechové maslo, či už v prášku, alebo krémové. 🌰
-
Zmes priveď do varu a pri ohrievaní ju miešaj, aby sa ti mlieko nepripaľovalo. Keď sa začne ľahko variť, odstav z platne a prelej do obľúbeného hrnčeka.
-
Ozdob domácou šľahačkou alebo lyžicou gréckeho jogurtu, posyp škoricou a kakaom a vrch polej naším prebio toppingom v perníčkovej limitke.
-
A je to! Tak dobrú chuť a daj nám vedieť, k akému filmu si túto lahodnú záležitosť dáš. 🤤