Vilgain Základ na pizzu, hotové talianske cesto na pizzu iba zo 7 ingrediencií
Vilgain Základ na pizzu, hotové talianske cesto na pizzu iba zo 7 ingrediencií
Ingrediencie
Pšeničná múka (53%), voda, semolínová múka ( pšenica ) (9%), extra panenský olivový olej (6%), soľ, sušený kvások ( pšenica ).
Upozornenie pre alergikov: Alergény sú vyznačené tučným písmom v zložení výrobku. Výrobok môže obsahovať stopy sóje.
Ostatní nakupujú spoločne
Urob si vlastnú pizzu z talianskeho cesta za pár minút
S Vilgain® brandom sa snažíme uľahčovať cestu ku kvalitnému jedlu z prirodzených surovín a toto cesto je presným príkladom takého food hacku. Pizza s ním zaberie tak málo času a tak skvele chutí, že si budeš hovoriť "Kde toto cesto bolo celý môj život?!"
Pizza za 10 minút aj s pečením
Postup je jednoduchý. Pridaj na cesto ingrediencie podľa chuti a zapeč ich spolu v rúre na 180 ° C po dobu 4 - 5 min.
Rozbalíš obal
Pridáš čo chceš
– 3 min –
4 - 5 min pečieš v rúre na 180 ° C
– 7 min –
Máš hotovo
– 10 min –
Čisté a jednoduché zloženie z prírodných ingrediencií
Základ tvorí iba 6 prírodných ingrediencií bez akýchkoľvek konzervantov, farbív a dochucovadiel pre čo najlepšiu chuť a výživovú hodnotu.
Alternatívna príprava na panvici
Pokiaľ nemáš rúru alebo sa ti ju nechce zdĺhavo nahrievať, cesto s toppingom môžeš dať na panvicu, prikryť ju pokrievkou a zapiecť pokiaľ nebudú okraje príjemne zlatisté. Bude stačiť 3 – 6 minút podľa panvice a intenzity tepla.
Priemer: 25 cm (+/- 1,5 cm)
100 g | 140 g (1 plátok) | |
Energetická hodnota | 1187 kJ / 282 kcal | 1662 kJ / 395 kcal |
Tuky | 6,3 g | 8,8 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 1,2 g | 1,7 g |
Sacharidy | 47 g | 65,8 g |
- z toho cukry | 6,8 g | 9,5 g |
Vláknina | 3 g | 4,2 g |
Bielkoviny | 7,7 g | 10,8 g |
Soľ | 1 g | 1,4 g |
Ingrediencie
Pšeničná múka (53%), voda, semolínová múka ( pšenica ) (9%), extra panenský olivový olej (6%), soľ, sušený kvások ( pšenica ).
Upozornenie pre alergikov: Alergény sú vyznačené tučným písmom v zložení výrobku. Výrobok môže obsahovať stopy sóje.
odporúčania výrobcu
- Návod na prípravu:
- Predhrejeme rúru na 220 ° C. Pečieme na pečenie papieri po dobu 7-8 minút. Doba pečenia sa môže líšiť v závislosti od vašej rúre a prísad, ktoré na pizzu zvolíte.
- Pizzu je možné pripraviť tiež za pomoci panvy.
Upozornenie
- Potravina.
- Uchovávajte v suchu a tme.
- Po otvorení uchovávajte v chladničke a spotrebujte 2-3 dní.
- Ošetrené etylalkoholom.
- Vilgain sro (predtým Selltime sro), Smetanova 1022/19, 602 00 Brno (predtým Tkalcovská 904/6a, 602 00 Brno), Ič 29269555.
Ostatní nakupujú spoločne
Ako produkt používajú ostatní
Aj ty sa môžeš objaviť v galérii @Vilgain zmienkou na svojom instagrame.