Vilgain Cesto na pizzu – na prípravu domácej talianskej pizze, iba 5 prírodných ingrediencií
Vilgain Cesto na pizzu – na prípravu domácej talianskej pizze, iba 5 prírodných ingrediencií
Ostatní nakupujú spoločne
Urob si vlastnú pizzu z talianskeho cesta za pár minút
S Vilgain® brandom sa snažíme uľahčovať cestu ku kvalitnému jedlu z prirodzených surovín a toto cesto je presným príkladom takého food hacku. Pizza s ním vezme tak málo času a tak skvele chutí, že si budeš hovoriť "Kde toto cesto bolo celý môj život?!" Navyše sa vďaka novej technológii výroby netrhá a skvele drží tvar.
Pizza za 10 minút aj s pečením
Postup je jednoduchý. Pridaj na cesto ingrediencie podľa chuti a zapeč ich spolu v rúre na 220 ° C po dobu 7 - 8 min.
Rozbalíš obal
Pridáš čo chceš
– 2 min –
7 - 8 min pečieš v rúre na 220 ° C
– 8 min –
Máš hotovo
– 10 min –
Čisté a jednoduché zloženie z prírodných ingrediencií
Základ tvorí iba 5 prírodných ingrediencií bez akýchkoľvek konzervantov, farbív a dochucovadiel pre čo najlepšiu chuť a výživovú hodnotu.
Alternatívna príprava
na panvici alebo ako turecký chlieb
Pokiaľ nemáš rúru alebo sa ti ju nechce zdĺhavo nahrievať, cesto s toppingom môžeš dať na panvicu, prikryť ju pokrievkou a zapiecť kým nebudú okraje príjemne zlatisté. Pokiaľ nemáš ani panvicu, náš Pizza base si môžeš vychutnať len tak surový, napríklad k polievke, namiesto tortilly alebo s nátierkou.
Aký je rozdiel medzi našimi pizzami?
Hoci to tak na prvý pohľad nevyzerá, nejaké rozdiely medzi našimi základmi predsa len existujú. A to (okrem očividného rozdielu v tvare) hlavne v type použitých múk, a teda aj ich následnej štruktúre a stráviteľnosti.
Vilgain® Cesto na pizzu | Vilgain® Cesto na pizzu grande | Vilgain® Cesto na pinsu | Vilgain® Bezlepkové cesto na pizzu |
Tvar |
Tvar |
Tvar |
Tvar |
okrúhly | okrúhly | podlhovastý oválny až obdĺžnikový | okrúhly |
Veľkosť |
Veľkosť |
Veľkosť |
Veľkosť |
priemer 25 cm | priemer 32 cm | rozmery 35 x 19 cm | priemer 30cm |
Štruktúra |
Štruktúra |
Štruktúra |
Štruktúra |
tenšia a chrumkavá | viac nadýchaná, mäkká vo vnútri a chrumkavá na povrchu | viac nadýchaná, mäkká vo vnútri a chrumkavá na povrchu | tenšia, ľahko nadýchaná a chrumkavá |
Použitá múka |
Použitá múka |
Použitá múka |
Použitá múka |
pšeničná a semolínová | pšeničná, sójová a ryžová | pšeničná, sójová a ryžová | bezlepková pšeničná, pohánková a kukuričná |
Doba kysnutia |
Doba kysnutia |
Doba kysnutia |
Doba kysnutia |
štandardná doba kysnutia | dlhé pomalé kysnutie | dlhé pomalé kysnutie | dlhé pomalé kysnutie |
Spracovanie |
Spracovanie |
Spracovanie |
Spracovanie |
strojové | ručné | ručné | ručné |
Spôsob pečenia |
Spôsob pečenia |
Spôsob pečenia |
Spôsob pečenia |
elektrická pec | pec na drevo | pec na drevo | elektrická pec |
Kúpiť | Kúpiť | Kúpiť | Kúpiť |
Ingrediencie
Pšeničná múka (53%), voda, semolinová múka ( pšenica ) (9%), extra panenský olivový olej (6%), soľ, sušený kvások ( pšenica ).
Upozornenie pre alergikov: Alergény sú vyznačené tučným písmom v zložení výrobku. Výrobok môže obsahovať stopy sóje a horčice.
Kalorické tabuľky
Priemer: 24 cm (+/- 1,5 cm)
100 g | 140 g (1 plátok) | |
Energetická hodnota | 1187 kJ / 282 kcal | 1662 kJ / 395 kcal |
Tuky | 6,3 g | 8,8 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 1,2 g | 1,7 g |
Sacharidy | 47 g | 66 g |
- z toho cukry | 6,8 g | 9,5 g |
Vláknina | 3 g | 4,2 g |
Bielkoviny | 7,7 g | 11 g |
Soľ | 1 g | 1,4 g |
Odporúčanie výrobcu
- Možno konzumovať surové, bez tepelnej úpravy.
- Návod na prípravu:
- Predhrejeme rúru na 220 °C. Pečieme na papieri na pečenie po dobu 7‑8 minút. Doba pečenia sa môže líšiť v závislosti na vašej rúre a prísadách, ktoré na pizzu zvolíte.
- Pizzu je možné pripraviť aj za pomoci panvy.
Upozornenie
- Potravina.
- Balené v ochrannej atmosfére.
- Uchovávajte v chlade, suchu a tme.
- Po otvorení uchovávajte v chladničke a spotrebujte do 2‑3 dní.
- Vilgain s.r.o. (predtým Selltime s.r.o.), Smetanova 1022/19, 602 00 Brno (predtým Tkalcovská 904/6a, 602 00 Brno), Ič 29269555.
Obľúbené alternatívy
Ostatní nakupujú spoločne
Ako produkt používajú ostatní
Aj ty sa môžeš objaviť v galérii @Vilgain zmienkou na svojom instagrame.