Vilgain Sušené vaječné bielky ⁠–⁠ 100 % sušené vajcia, 81 % bielkovín na 100 g, bez GMO, bez ďalších aditív

Vilgain Sušené vaječné bielky ⁠–⁠ 100 % sušené vajcia, 81 % bielkovín na 100 g, bez GMO, bez ďalších aditív

Vilgain Sušené vaječné bielky – Perfektný zdroj bielkovín do lievancov, smoothies alebo ako poleva 

Chceš si ozvláštniť jedlo kvalitnými bielkovinami? Alebo si miluješ robiť omeletu, z dvoch celých vajec a ďalších dvoch bielkov? Vilgain Sušené vaječné bielky ti to umožnia hneď, a bez rozklepávania vajec či oddeľovania žĺtkov od bielkov. Vaječná bielkovina je super živočíšna bielkovina so všetkými esenciálnymi aminokyselinami bez tuku aj cholesterolu.

100 % bielok, nič viac

Vajcia z belgického podstielkového chovu sa vyklepnú zo škrupiny a oddelia sa bielky od žĺtkov. Bielky sa potom pasterizujú – na zbavenie všetkých potenciálnych patogénov a zároveň predĺženie trvanlivosti. Pod vysokým tlakom sa potom vstrekujú do sušiacej komory, kde sa z nich odparí voda a vzniká jemný, biely prášok viac ako 80 % plnohodnotných bielkovín. Neobsahuje geneticky modifikované suroviny ani iné zložky odvodené z GMO.

Použi ich všade tam, kde čerstvé vajcia

Naše sušené bielky – podobne ako čerstvé bielky – nemajú žiadnu vôňu. Pýšia sa jemnou textúrou, dobrou rozpustnosťou, dlhou trvanlivosťou a jednoduchým skladovaním.

Môžeš ich použiť všade tam, kam sa inak hodí čerstvý vaječný bielok. Po vyšľahaní s vodou použiť ako čerstvý bielok na prípravu polevy či snehového cesta. 100 gramov prášku rozmiešaného v 700 ml vody zodpovedá približne množstvu bielkov z 25 slepačích vajec, čo je cca 800 g vaječného bielka. Môžeš si ho ale pridať do kaší aj koktailov ako zdroj kvalitného proteínu na prípravu koktailov a kaší.

Perfektné s ním sú aj tortové piškóty a korpusy, rolády, pusinky, pavlova, sušienky, nákypy, pečivo, makrónky, polevy.

Vilgain Sušené vaječné bielky v bodoch:

  • pasterizované, neochutené vaječné bielky
  • viac ako 80 % bielkovín v 100 g
  • nulový obsah tuku, cukru aj cholesterolu
  • 4 g zmesi zodpovedajú 1 vajcu
  • bez GMO
  • prirodzene bez laktózy
  • široké využitie

Ingrediencie

Vaječný bielok vo forme prášku 100 %.

Pôvod vajec: Belgicko.

Upozornenie pre alergikov: Alergény sú zvýraznené tučným písmom v zložení produktu.

Kalorické tabuľky

100 g
Energetická hodnota 1510 kJ / 361 kcal
Tuky 0 g
 - z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 7,8 g
 - z toho cukry 0 g
Bielkoviny 81,1 g
Soľ 3,3 g
Balenie: 500 g

Návod na použitie

  • Vhodné na ďalšie spracovanie.
  • Zmiešajte prášok s vodou v pomere 1:7*.
  • Urobte malé množstvo kaše.
  • Pomaly sa pridáva voda a necháva sa stať.
  • Miešajte alebo šľahajte do požadovanej konzistencie - ideálne úplne do hladka.
  • Cukrárne nechávajú bielok vždy rozpúšťať do druhého dňa.
  • Vhodné na prípravu sladkých i slaných pokrmov.
  • 4 g zmesi zodpovedajú obsahu bielka v 1 vajci.

*100 g prášku rozmiešané v 700 ml vody zodpovedá približne množstvo bielka z 25 slepačích vajec (asi 800 g vaječného bielka).

Upozornenie

  • Potravina.
  • Skladujte v suchu a tme pri teplote do 18 °C.
  • Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.

Obľúbené alternatívy

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Inšpiruj sa receptami s týmto produktom

Jablkový cheesecake s karamelom

Jablkový cheesecake s karamelom

Čokoládová ovsená kaša s cuketou

Čokoládová ovsená kaša s cuketou

Kokosové rezy z bielkov na plech

Kokosové rezy z bielkov na plech

Súvisiace produkty

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Ostatní tiež nakúpili

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Recenzie

Napísať recenziu
4,4
332 hodnotení

moc dobré. Přidávám do tvarohu

S kefírem a medem po tréninku moc fajn osvěžení.

Zatil sme uplne nenašli ich využitie v nasom jedálničku.

Používám téměř denně - upeču a navrch dávám ovoce a topping - mňamka

Dotazy

16
zodpovedaných otázok
Môžem ho skladovať v chladničke?
Prosím vás. Nejaky tip ako vyšľaháme sušene bielka na kvalitný hustý sneh. Ďakujem. Zatiaľ sa nám nedarí dosiahnuť rovnakú konzistenciu ako z tekutých bielkov.
Dobry den, do kaši nebo napriklad míchaných vajíček je potřeba šlehat s vodou, nebo stačí jen přihodit ke směsi?
Dobry den, do kaši nebo napriklad míchaných vajíček je potřeba šlehat s vodou, nebo stačí jen přihodit ke směsi?