Vilgain Škorica cejlónska BIO – cenná, sladko voňavá odroda z Madagaskaru plná antioxidantov
Vilgain Škorica cejlónska BIO – cenná, sladko voňavá odroda z Madagaskaru plná antioxidantov
Vilgain Škorica cejlónska BIO - jedna z najhodnotnejších odrôd škorice s intenzívnou arómou
Vilgain Škorica cejlónska BIO je v podstate kôrou stromu Škoricovník cejlónsky. Poprední svetoví kuchári ju považujú za vôbec najlepší druh škorice.
Kôra škoricovníka sa olúpe a nechá vysušiť. Pri tomto procese sa samovoľne zroluje do známych trubičiek, ktoré sa následne namelú na jemný prášok. Škorica má svetlo hnedú farbu a intenzívnu príjemnú arómu. Chuťovo je sladká a osviežujúca.
Jej uplatnenie je široké. Najčastejšie použitie je na korenenie sladkých pokrmov, pečiva, cukrárskych výrobkov a ázijskej kuchyne. Krásne ovonia čokoládové či kávové nápoje.
Vilgain Škorica cejlónska BIO v bodoch:
- považovaná za jednu z najlepších odrôd škorice
- intenzívna príjemná aróma
- sladká osviežujúca chuť
- pestované a vyrobené na Madagaskare
- vysoký obsah vlákniny
Ingrediencie
100% cejlónska škorica *.
*z ekologického poľnohospodárstva.
Krajina pôvodu: Srí Lanka.
Ingrediencie
100% škorice cejlón.
Pôvod škorice : Madagaskar.
Kalorické tabuľky
100 g | |
Energetická hodnota | 1327 kJ / 317 kcal |
Tuky | 3,2 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,9 g |
Sacharidy | 56 g |
- z toho cukry | 55,4 g |
Vláknina | 24,4 g |
Bielkoviny | 3,9 g |
Soľ | 0,05 g |
Kalorické tabuľky
100 g | |
Energetická hodnota | 1017 kJ / 243 kcal |
Tuky | 1,2 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,3 g |
Sacharidy | 28 g |
- z toho cukry | 2,2 g |
Vláknina | 53 g |
Bielkoviny | 4 g |
Soľ | 0,03 g |
Upozornenie
- Potravina.
- Skladujte v suchu a mimo priameho slnečného žiarenia.
- Vilgain sro, Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.