Vilgain Datlový cukor BIO – šetrne spracované prírodné sladidlo s karamelovou chuťou
Vilgain Datlový cukor BIO – šetrne spracované prírodné sladidlo s karamelovou chuťou
Skladom 5 a viac kusov
Objednaj teraz a doručíme
v utorok – Štvrtok
Vilgain Datlový cukor BIO – voňavé sladidlo vyrobené z datlí Deglet Nour
Nie je cukor ako cukor. Ten datľový sa oproti bielemu môže pýšiť nižším obsahom jednoduchých cukrov a dokonca 11% vlákniny.
Vilgain Datlový cukor múčka je voňavou alternatívou bežného bieleho cukru, ktorá sa hodí na výrobu raw dezertov, do pečenia alebo napríklad do nedeľných palaciniek či vaflí. Zvolili sme odrodu Deglet Nour, ktorá má jemnú chuť karamelovo‑datlovú chuť. Po zbere sa datle usušia a namelú na jemný a prášok a datľový cukor je na svete. Žiadna zbytočná chémia navyše.
Vilgain Datlový cukor BIO v bodoch:
- cukor múčka z BIO datlí Deglet Nour
- vhodný na pečenie a raw dezerty
- marcipánová vôňa a karamelová chuť
Balenie: 400 g
100 g | |
Energetická hodnota | 1493 kJ / 353 kcal |
Tuky | 0,5 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | <0,1 g |
Sacharidy | 80 g |
- z toho cukry | 74 g |
Vláknina | 11 g |
Bielkoviny | 2,7 g |
Soľ | 0,02 g |
Ingrediencie
100% BIO datle.
Upozornenie pre alergikov: Môže obsahovať arašidy, škrupinové plody, obilniny obsahujúce lepok a mlieko.
Upozornenie
- Sladidlo.
- Skladujte v suchu a mimo priameho slnečného žiarenia.
- Vilgain sro, Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.
Obľúbené alternatívy
Inšpiruj sa receptami s týmto produktom
Súvisiace produkty
Ostatní tiež nakúpili
Recenzie
4,9
12 hodnotení