Vilgain Datľový cukor BIO – šetrne spracované prírodné sladidlo s karamelovou chuťou
Vilgain Datľový cukor BIO – šetrne spracované prírodné sladidlo s karamelovou chuťou
Skladom
5
a viac
kusov
Skladom
5
a viac
kusov
Objednaj teraz a doručíme
zajtra
Nakúp ešte za 60,00 € a získaj darček zadarmo k nákupu nad 60,00 €.
Vilgain Datľový cukor BIO – voňavé sladidlo vyrobené z datlí Deglet Nour
Nie je cukor ako cukor. Ten datľový sa oproti bielemu môže pýšiť nižším obsahom jednoduchých cukrov a dokonca 11% vlákniny.
Vilgain Datľový cukor múčka je voňavou alternatívou bežného bieleho cukru, ktorá sa hodí na výrobu raw dezertov, do pečenia alebo napríklad do nedeľných palaciniek či vaflí. Zvolili sme odrodu Deglet Nour, ktorá má jemnú chuť karamelovo‑datlovú chuť. Po zbere sa datle usušia a namelú na jemný a prášok a datľový cukor je na svete. Žiadna zbytočná chémia navyše.
Vilgain Datľový cukor BIO v bodoch:
- cukor múčka z BIO datlí Deglet Nour
- vhodný na pečenie a raw dezerty
- marcipánová vôňa a karamelová chuť
Ingrediencie
100% BIO datle.
Upozornenie pre alergikov: Môže obsahovať arašidy, škrupinové plody, obilniny obsahujúce lepok a mlieko.
Kalorické tabuľky
100 g | |
Energetická hodnota | 1493 kJ / 353 kcal |
Tuky | 0,5 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | <0,1 g |
Sacharidy | 80 g |
- z toho cukry | 74 g |
Vláknina | 11 g |
Bielkoviny | 2,7 g |
Soľ | 0,02 g |
Balenie: 400 g
Upozornenie
- Sladidlo.
- Skladujte v suchu a mimo priameho slnečného žiarenia.
- Vilgain sro, Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.