Vilgain Tapioková múka – super jemná, prirodzene bezlepková, chuťovo neutrálna, skvele stráviteľná
Vilgain Tapioková múka – super jemná, prirodzene bezlepková, chuťovo neutrálna, skvele stráviteľná
Vilgain Tapioková múka - výborne stráviteľná múka s ultra jemnou štruktúrou
Vilgain Tapioková múka je jemná, bezlepková múka vyrobená 100 % zo škrobu hľúz maniokového kríka. Ten sa pestuje v južnej a centrálnej oblasti Mjanmarska a je jedným z najbohatších zdrojov sacharidov v subtropických oblastiach.
Prirodzene bezlepková a skvele stráviteľná
Tapioka vo from múky má hneď niekoľko výhod. Tou najdôležitejšou je prirodzená bezlepkovosť, vďaka ktorej si výrobky z nej môžu dať aj celiaci. Nemenej užitočná je potom jej vynikajúca stráviteľnosť a výnimočne hladká textúra.
Ideálny základ na pečenie a zahusťovanie
Ďalším zásadným benefitom múky z koreňa manioku je kompletná chuťová neutralita. To znamená, že čokoľvek, čo s ňou upečieš alebo zahustíš, si zachová plný chuťový profil ostatných použitých surovín.
Tapioková múka sa pýši univerzálnym využitím a skvele poslúži na prípravu sladkých dezertov, na zahustenie omáčok i polievok, na pizza cesto alebo cestoviny. Neboj sa z nej pripraviť lievance a palacinky, prispeje totiž k ich perfektnej štruktúre.
Vilgain Tapioková múka v bodoch:
- super jemná múka
- prirodzene bezlepková - vhodná aj pre celiakov
- výborná stráviteľnosť
- chuťovo neutrálny profil
- univerzálne použitie vrátane pečenia a zahusťovania
Ingrediencie
Škrob z koreňa kríka Manioku jedlého (tapioky) 100 %.
Kalorické tabuľky
100 g | |
Energetická hodnota | 1469 kJ / 351 kcal |
Tuky | 0,1 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,1 g |
Sacharidy | 86,5 g |
- z toho cukry | 0,1 g |
Vláknina | 1 g |
Bielkoviny | 0 g |
Soľ | 0,1 g |
Upozornenie
- Potravina.
- Skladujte v suchu a mimo priameho slnečného žiarenia.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.