Vilgain Čerstvo pražená káva BIO – 250 g – Single origin kávové zrná z Peru, s výrazným telom a tónmi čokolády, orieškov a citrusu, šetrne pražené horúcim vzduchom
Vilgain Čerstvo pražená káva BIO – 250 g – Single origin kávové zrná z Peru, s výrazným telom a tónmi čokolády, orieškov a citrusu, šetrne pražené horúcim vzduchom
Vilgain Fresh Roast Coffee Organic BIO - single origin čerstvo pražená káva z Peruánskych hôr
Predstav si tú dokonalú chvíľu, kedy sa deň spomalí a ty máš čas sa plne ponoriť do hlbokých tajov prémiovej kávy. Naša 100% BIO arabica ťa týmto zážitkom prevedie a obdarí zmysly nezabudnuteľným gurmánskym zážitkom.
Čierne zlato z juhoamerického Peru
Táto exkluzívna single origin káva pochádza z malebných peruánskych hôr, kde je starostlivo spracovaná metódou premytia a sušená na slnku. Single origin znamená, že všetky zrná pochádzajú z jedného miesta, čo vedie k unikátnym vlastnostiam a tónom kávy, ktoré odrážajú miesto pôvodu. Pestujú ju drobní poľnohospodári v zalesnených oblastiach vo výške nad 1200 m n. m. a namiesto chemických hnojív používajú prírodný kompost.
Pražená s láskou v pražskej pražiarni
Pražením kávové zrná menia svoju štruktúru, farbu a získavajú svoju výslednú chuť. Preto praženie vyžaduje veľké skúsenosti, vedomosti a vybavenie. Naša káva je pražená majstrami v odbore v lokálnej pražskej pražiarni Aromaniac s dlhoročnou tradíciou. Praženie prebieha maximálne 7 dní pred balením šetrnou metódou horúcim vzduchom.
A čo znamená fresh roast? Káva je pripravovaná v malých šaržiach, vďaka čomu je vždy čerstvá. Ale pamätaj na to, že je nutné aby bola pripravovaná najskôr 10 dní od dátumu upraženia. Predídeš tým vyextrahovaniu nežiaducich kyslých či horkých tónov do výslednej šálky espressa.
Výrazné tóny orieškov a čokolády
Priprav sa na harmonickú symfóniu chutí. Naša peruánska káva ťa obdarí plným a výrazným telom, v ktorom sa miešajú tóny horkej čokolády a orechov, doplnené ľahkou ovocnou aciditou a okúzľujúcou arómou citrusov.
Káva je ladená tak, aby si si z nej pripravil/a to najlepšie espresso. Ideálne je varenie v pákovom alebo automatickom kávovare, ale hodí sa na akúkoľvek espresso‑like prípravu: využi moka kanvičku alebo napríklad aeropress.
Vilgain Fresh Roast Coffee Organic BIO v bodoch:
- 100% arabica z Peru
- ručne zbierané a triedené zrná
- spracovaná metódou premytia a sušená na slnku
- harmonická zmes chutí horkej čokolády, orechov a citrusov
- ideálny pre kávovary, moka kanvičky aj aeropress.
- pestovaná drobnými poľnohospodármi s dôrazom na udržateľnosť a kvalitu
- bez chemických hnojív, hnojené kompostom pre prirodzený rast
- z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva
Ingrediencie
Zrnková káva arabica 100 %.
Krajina pôvodu : Peru.
Spôsob spracovania : premytá a sušená na slnku.
Upozornenie
- Potravina.
- Skladujte na chladnom a suchom mieste.
- Chráňte pred priamym slnečným žiarením.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.