Kešu maslá

Produktov: 11
Radenie
:
Predvolené

100% kešu maslá

Kešu maslá patria medzi jedny z najobľúbenejších orechových masiel. Svoju obľubu získala vďaka sladkej chuti, ktorá sa ľahko vyrovná ochuteným orechovým krémom a navyše bez gramu cukru či iných pridaných látok navyše.

Zloženie kešu masla

Kešu orechy prechádzajú, ešte pred ich mletím, procesom šetrného praženia, vďaka ktorému sa ďalej rozvíja a zvýrazňuje ich chuť. Ešte lahodnejšiu chuť masla je možné dosiahnuť vďaka tzv. aktivácii orechov. Kešu maslo z aktivovaných orechov je tak značne sladšie a menej horké ako klasické kešu maslo. 100% kešu maslo:

  • obsahuje cca 15 g bielkovín na 100 g,
  • vyšší obsah sacharidov,
  • je zdrojom zdraviu prospešných tukov,
  • obsahuje vitamíny a minerálne látky - horčík, zinok a meď.

Použitie kešu masla

Kešu maslá sa najčastejšie zapájajú do prípravy raňajok v podobe kaší či pudingov, sú vhodné aj na ochutenie tvarohu, jogurtu či proteínu. Kešu krémy nájdu svoje využitie aj pri pečení cukroviniek alebo tort, v ázijských receptoch, alebo ako vegánska náhrada smotany.