Vilgain Kakao nepražené – flavonoidy, antioxidanty a bohatá čokoládová chuť
Vilgain Kakao nepražené – flavonoidy, antioxidanty a bohatá čokoládová chuť
Vilgain Kakao nepražené - prášok z jedinečných kakaových bôbov odrody Criollo
Vilgain Kakao je kakaový prášok z nepražených kakaových bôbov odrody Criollo pochádzajúcich primárne z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva v Peru alebo Ghane.
Ušľachtilá a cenená odroda
Rastliny kakaovníka Criollo sú veľmi citlivé na podmienky pestovania a preto tvoria iba jedno percento celosvetového zberu. Chuťovo sú však najjemnejšie a najviac aromatické zo všetkých odrôd. Vynikajú zamatovo jemnou chuťou s pestrými ovocnými a korenenými chuťovými tónmi bez kyslosti a trpkosti.
Nepražené a nealkalizované bôby
Kakaové bôby sa spracovávajú fermentáciou a následne melou a zahrievajú až vzniká výsledný jemný kakaový prášok. Práve tento proces spracovania v produkte zachováva široké spektrum minerálnych látok a vitamínov. Kakao navyše nie je alkalizované, takže dochádza k zachovaniu antioxidantov a polyfenólov.
Vilgain Kakao nepražené v bodoch:
- nepražené kakaové bôby
- z odrody Criollo
- zamatovo jemná a bohatá chuť
- nie sú kyslé a trpké
- nealkalizované
- s vysokým obsahom vlákniny
Ingrediencie
100 % kakaový prášok.
Obsah kakaového masla min. 11 %.
Upozornenie pre alergikov: môže obsahovať obilniny obsahujúce lepok, mlieko, arašidy a škrupinové plody.
Kalorické tabuľky
100 g | |
Energetická hodnota | 1471 kJ / 353 kcal |
Tuky | 11 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 6,8 g |
Sacharidy | 19,5 g |
- z toho cukry | 2,5 g |
Vláknina | 32,5 g |
Bielkoviny | 27,8 g |
Soľ | 0,1 g |
Upozornenie
- Potravina.
- Skladujte v suchu a chlade.
- Chráňte pred priamym slnečným žiarením.
- Vilgain sro (predtým Selltime sro), Smetanova 1022/19, 602 00 Brno (predtým Tkalcovská 904/6a, 602 00 Brno), Ič 29269555.