Green Apotheke Ryža Sushi
Green Apotheke Ryža Sushi - strednozrnná lúpaná ryža pre prípravu tradičného japonského pokrmu
Green Apotheke Ryža Sushi je krátka, vysoko kvalitná ryža určená predovšetkým na prípravu pravého sushi. Jedná sa o špeciálny druh ryže, ktorý sa využíva hlavne v japonskej kuchyni a to hlavne na prípravu rôznych druhov sushi pokrmov. Jej zrnká majú oválny tvar a po uvarení je lepkavá, aby sa mohla dobre tvarovať a naberať paličkami. Príprava je veľmi jednoduchá a rýchla a okrem skvelej chuti sa vyznačuje tiež obsahom komplexných sacharidov.
Green Apotheke Ryža Sushi v bodoch:
- špeciálna ryža na sushi
- oválny tvar
- po uvarení lepkavá pre ľahkú manipuláciu paličkami
- obsahuje komplexné sacharidy
Ingrediencie
Ryža guľatozrnná lúpaná.
Upozornenie pre alergikov: Môže obsahovať stopy lepku.
Kalorické tabuľky
Balenie: 500 g | |
100 g | |
Energetická hodnota | 1498 kJ / 358 kcal |
tuky | 1 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 0 g |
sacharidy | 79 g |
- z toho cukry | 0 g |
bielkoviny | 8,4 g |
soľ | 0 g |
Balenie: 500 g
odporúčania výrobcu
- Ryžu na sushi je nutné veľmi dôkladne vymyť.
- Potom nechajte odstáť ponorenou ryžu aspoň 1 hodinu.
- Množstvo vody je 1: 2,5 k pôvodnému množstvo suchej ryže.
- Potom pomaly priveďte k varu, pod pokrievkou varte 15‑20 min a nechajte 10 min odstáť do požadovanej konzistencie.
- Počas tejto prípravy sa ryža nekoreňte ani nesolí, ochucuje sa až po dovarení octovým roztokom so soľou.
- Ryža musí byť vo finále lepivá, ale nerozvarená.
Upozornenie
- Potravina.
- Skladujte pri teplote do 25 °C a relatívnej vlhkosti vzduchu max. 70 %.
- Skladujte mimo dosahu slnečného žiarenia.