Vilgain Kurací vývar bez soli BIO ⁠–⁠ pripravené z minimálne 500 g mäsa a kostí, až 5 l polievky v jednom balení, z lokálnych BIO ingrediencií

Vilgain Kurací vývar bez soli BIO ⁠–⁠ pripravené z minimálne 500 g mäsa a kostí, až 5 l polievky v jednom balení, z lokálnych BIO ingrediencií

Vilgain Kurací vývar bez soli BIO - vyvarené hydinové kosti a zelenina z prémiových surovín

Vývar môže byť výnimočne dobrým základom polievok, omáčok, marinád a mnohých ďalších jedál. Pripraviť taký poctivý vývar ale trvá pár hodín a kocka bujónu býva veľmi chudobná náhrada. Vyskúšaj náš ready‑to‑use kurací vývar, ktorý chutí ako práve uvarený. Z BIO, lokálnych ingrediencií, s jemnou chuťou a hromadou mikroživín.

Vývar len z lokálnych BIO ingrediencií

...a to ešte z takých, ktoré tam skutočne majú svoje miesto. 91% kuracích kostí, koreňová zelenina, cesnak a bylinky. To všetko. Žiadnu soľ, zvýrazňovače chuti ani konzervanty v zložení nenájdeš. Použité kuracie mäso aj väčšina zeleniny pochádza z lokálnych fariem v Belgicku, a remeselne sa spracováva.

Pomaly ťahaný vývar s extra silou

Vilgain Kurací vývar najprv varíme minimálne 24 hodín a obsahuje najmenej 1 kg mäsa a kostí na 1 liter finálneho vývaru (kúsky mäsa ale vo vývare nehľadaj). Tak zaistíme nielen výraznú chuť a vôňu, ale aj hromadu výživových benefitov. Kosti sú bohatým zdrojom vápnika a fosforu, ktoré aj ty potrebuješ pre zdravé kosti a kĺby. Kurací vývar obsahuje tiež želatínu, ktorá je prospešná pre kĺby aj trávenie, a tiež môže podporiť imunitný systém vďaka vysokému obsahu minerálnych látok (sodík, horčík, draslík, síru a kremík a plno ďalších).

Kurací vývar použi ako základ pre polievky (napríklad ramien), omáčky, rizota, poke balls alebo si s ním zalej čínske rezance. Stačí pridať vývar namiesto vody a máš pol práce hotovo, navyše sa zaobídeš bez použitia bujónových kociek plných umelých aditív.

Vilgain Kurací vývar bez soli BIO v bodoch:

  • s 91% kuracích kostí
  • jedno balenie vystačí až na 5 l polievky
  • s korenistou zeleninou, cesnakom a bylinkami
  • z lokálneho organického poľnohospodárstva v Belgicku
  • remeselné spracovanie
  • bohatý na mikroživiny
  • bez soli, zvýrazňovačov chuti a konzervantov
Balenie: 515 ml
100 ml
Energetická hodnota
66 kJ / 15 kcal
Tuky
< 0,2 g
 - z toho nasýtené mastné kyseliny
< 0,2 g
Sacharidy
< 0,5 g
 - z toho cukry
< 0,5 g
Bielkoviny
3,72 g
Soľ
0,12 g

Ingrediencie

Voda, kuracie kosti* 91 %, cibuľa*, mrkva*, zeler *, pór*, cesnak*, bylinky*.

*z ekologického poľnohospodárstva.

Upozornenie pre alergikov: Alergény sú vyznačené tučným písmom v zložení produktu. Výrobok môže obsahovať stopy obilnín obsahujúcich lepok, mäkkýšov, rýb, mlieka a siričitanov a SO2.

Odporúčanie na prípravu

  • Jedno balenie vystačí až na 5 l polievky (dávkovanie je iba orientačné a závisí od toho, aký silný vývar chcete mať).
  • Na dochutenie pokrmu pridajte kedykoľvek počas varenia.

Upozornenie

  • Potravina.
  • Skladujte na chladnom a suchom mieste.
  • Chráňte pred priamym slnečným žiarením.
  • Po otvorení skladujte v chladničke a skonzumujte do 3 dní.
  • Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.

Obľúbené alternatívy

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Inšpiruj sa receptami s týmto produktom

Mexická ryža s kuracim z jednej panvice

Mexická ryža s kuracim z jednej panvice

Fazuľová polievka z červenej fazule

Fazuľová polievka z červenej fazule

Krémové paradajkové rizoto z jednej panvice

Krémové paradajkové rizoto z jednej panvice

Rizoto s červenou šošovicou a restovanými hubami

Rizoto s červenou šošovicou a restovanými hubami

Avgolemono: grécka kuracia polievka

Avgolemono: grécka kuracia polievka

Súvisiace produkty

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Ostatní tiež nakúpili

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
4,6
21 hodnotení

Bujon je silný, poctivý. Jen jsem si myslela, že je pastovany. Ale to je moje chyba.

Výborný, přidávám do omáček.

Skvelá vôňa a chuť. Používal sa na polievku

Super, stačí přidat zeleninu nebo jen tak nalít na brambory jako sos. Tak akorát slaný.

1
zodpovedaný otázku
Dobry den, po (pro me zasadni) pripomince od Zlaty bych rada vedela, jestli je vhodne vyvar po otevreni zamrazit.