Wolfberry Kypriaci prášok do pečiva BIO
Wolfberry Kypriaci prášok do pečiva BIO
Skladom
5
a viac
kusov
Objednaj teraz a doručíme
vo štvrtok – piatok
Wolfberry Kypriaci prášok do pečiva BIO - kypriaci prášok bez fosfátov
Wolfberry Kypriaci prášok do pečiva BIO slúži k zväčšeniu objemu a odľahčeniu textúry pečiva. Toho dosahuje tým, že v ceste vytvára bublinky a tým ho prevzdušní. Je vhodný ako náhrada kvasníc a droždia, ktoré niekedy zanechávajú v ceste nežiaducu príchuť. V tomto výrobku nenájdeš žiadne fosfáty a je kompletne bezlepkový. Používa sa veľmi jednoducho, rovnako ako bežný kypriaci prášok.
Wolfberry Kypriaci prášok do pečiva BIO v bodoch:
- zväčšuje objem a odľahčuje textúru pečiva
- môže poslúžiť ako náhrada droždia a kvasníc
- je bezlepkový a bez fosfátov
Ingrediencie
BIO kukuričný škrob, regulátor kyslosti 27,4% (prášok z vínneho kameňa - Tartrát draselný), jedlá sóda (hydrogénuhličitan sodný - E500).
Kalorické tabuľky
100 g | |
Energetická hodnota | 1004 kJ / 253 kcal |
Tuky | 0 g |
- z ktorých sa nasýti | 0 g |
Sacharidy | 44 g |
- z toho cukry | 0 g |
Proteín | 0 g |
Soľ | 17,5 g |
Balenie: 150 g
Odporúčanie výrobcu:
- Používajte ho rovnako ako bežný sypký púder.
- Na 500 g sypkých zložiek pridajte 3 čajové lyžičky alebo jedno vrecúško (21 g) prášku.
- Ak nahradíte bežný prášok do pečiva vo vrecku týmto práškom, potom 3 čajové lyžičky tohto prášku zodpovedajú 1 vrecku bežného prášku do pečiva.
- Prášok do pečiva vyrobený z jedlej sódy a vínneho krému má tendenciu sa pri izbovej teplote uvoľňovať. Preto odporúčame vložiť cesto do rúry a piecť čo najskôr po zapracovaní prášku do pečiva. To platí najmä pre tenšie, trené cestá.
Upozornenie:
- Potravina.
- Skladujte mimo dosahu detí.
- Skladujte vždy dobre uzatvorené na suchom mieste.
- Skladujte v suchu a tme.