Čongrády Pečeňová paštéta
Čongrády Pečeňová paštéta - zabíjačková paštéta s vyberanou chuťou
Čongrády Pečeňová paštéta patrí medzi klasicky pripravované zabíjačkové paštéty. Chuť pečienky a slaniny dopĺňa čerstvo opražená cibuľa spoločne s muškátovým orieškom a majoránom. Intenzívnu chuť paštéty podčiarkuje čerstvo namleté korenie. Paštéta neobsahuje lepok a je teda vhodná pre celiatikov.
Výrobky Čongrády vychádzajú z rodinnej receptúry, ktorú vytvoril Štefan Čongrády. Ten zúročil svoje skúsenosti z dedinských zabíjačiek a začal vyrábať produkty s vyváženou chuťou a zo skutočného mäsa. Tieto skúsenosti prevzala jeho vnučka s manželom a podľa tejto rodinnej tradície pripravujú poctivé mäsové výrobky z prírodných ingrediencií. Celá výroba prechádza pod ich rukami a tým je tak zaručené kvalitné spracovanie a dosiahnutý ten najlepší možný výsledok. Mäso pochádza len od ošípaných z českého chovu.
Čongrády Pečeňová paštéta v bodoch:
- pravá klasická zabíjačková paštéta
- spojenie chutí pečienky, slaniny, cibule a muškátového orieška
- neobsahuje lepok
Ingrediencie
Bravčová masť min. 38% (CZ), bravčová pečeň min. 30% (CZ), bravčové mäso min. 25% (CZ), cibuľa, jedlá soľ, cesnak, zmes korenia.
Kalorické tabuľky
Balenie: 110 g | |
100 g | |
Energetická hodnota | 2143 kJ / 516 kcal |
tuky | 53 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 20 g |
sacharidy | 1,7 g |
- z toho cukry | 0,2 g |
bielkoviny | 8,8 g |
soľ | 1,4 g |
odporúčania výrobcu
- Pred konzumáciou odporúčame celý obsah konzervy premiešať.
Upozornenie:
- Potravina.
- Skladujte v suchu pri teplote od 5‑30 ° C.
- Po otvorení skladujte v chladničke do 8 ° C a spotrebujte do 2 dní.