Živina Sójovka japonská prírodne fermentovaná
Živina Sójovka japonská prírodne fermentovaná
Živina Sójovka japonská prírodne fermentovaná - ochuť si sushi alebo rezance udon tak, ako sa pripravujú v Japonsku
Živina Sójovka japonská prírodne fermentovaná je skvelý pomocník na dochutenie ázijských pokrmov, šalátov, polievok alebo pri príprave sushi. Ochutiť s ňou môžete tofu, mäso, ryby aj zeleninu. Otvorenú omáčku skladujte v chlade v chladničke, kde bez problémov vydrží rok, aj dlhšie. Omáčka je bez glutamátu a konzervačných látok obsahuje množstvo zdraviu prospešných látok a je veľmi bohatá najmä na bielkoviny, vitamíny skupiny B, vitamín A a vitamín C.
Vďaka prirodzenej slanosti a umami chuti sójovej omáčky dokážeš znížiť celkovú spotrebu soli.
Živina Sójovka japonská prírodne fermentovaná v bodoch:
- tmavá sójovka na šaláty, do polievok alebo na sushi
- na dochutenie ázijských pokrmov
- dlhá trvanlivosť produktu
- bez glutamátu a umelých konzervantov
- bohatá na bielkoviny a minerálne látky
Ingrediencie
Pitná voda, sójové bôby, pšenica, jedlá soľ.
Upozornenie pre alergikov: Alergény sú vyznačené tučným písmom v zložení produktu. Môže obsahovať stopy škrupinových plodov, arašidov, sezamu, zeleru a horčice.
Kalorické tabuľky
100 g | |
Energetická hodnota | 279 kJ / 66 kcal |
Tuky | 0 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 2,1 g |
- z toho cukry | 0 g |
Bielkoviny | 9,1 g |
Soľ | 17,1 g |
Upozornenie
- Potravina.
- Prírodne fermentovaná.
- Skladujte mimo slnečného žiarenia, pri teplote do 25 °C.
- Po otvorení uchovávajte v chladničke pri teplote do 7 °C a spotrebujte do 1 roka.