Vilgain Cesto na americkú pizzu BIO – na prípravu domácej pizze amerického typu, nadýchanejšie a sýtejšie cesto, iba 7 prírodných ingrediencií z Talianska
Vilgain Cesto na americkú pizzu BIO – na prípravu domácej pizze amerického typu, nadýchanejšie a sýtejšie cesto, iba 7 prírodných ingrediencií z Talianska
Extra nadýchaný pizza základ priamo z Talianska
Nie je nad vôňou čerstvo upečenej pizze rovno z rúry. Preto sme rozšírili našu Vilgain Pizza Base rodinu o ďalšieho člena. Vďaka novej receptúre je cesto výnimočne široké a sýte, takže ak sa vyžívaš v plnších pizzách amerického typu s chrumkavými okrajmi, je táto verzia presne pre teba.
Rýchla príprava
do 10 minút aj s pečením
Príprava vyváženej večere snáď nemôže byť jednoduchšia. Na cesto pridaj ingrediencie podľa chuti a všetko zapeč na 220 °C 7 - 8 minút.
Rozbalíš obal
Pridáš čo chceš
- 3 min -
Pečieš v rúre na 220 °C
- 7 min -
Máš hotovo
- 10 min -
Špeciálna receptúra s ultra čistým a jednoduchým zložením
Základ tvorí iba niekoľko výberových prírodných ingrediencií bez akýchkoľvek konzervantov, farbív a dochucovadiel pre čo najlepšiu chuť a výživovú hodnotu.
Super mäkká s jemným chrumknutím na okraji
Pri výrobe kladieme maximálny dôraz na výber druhov múky, ktoré musia zaistiť dobré kysnutie cesta, chrumkavosť a chuť. Výsledok je tak extra mäkký, okraje príjemne chrumkavé a šírka cesta znesie aj nemalú porciu ingrediencií podľa tvojho gusta.
Porovnaj si Vilgain základy na pizzu
Vilgain Cesto na pizzu | Vilgain Cesto na pizzu grande | Vilgain Cesto na americkú pizzu BIO | Vilgain Bezlepkové cesto na pizzu |
Veľkosť |
Veľkosť |
Veľkosť |
Veľkosť |
Priemer 25 cm | Priemer 32 cm | Priemer 30 cm | Priemer 30cm |
Štruktúra |
Štruktúra |
Štruktúra |
Štruktúra |
Tenšia a chrumkavá | Viac nadýchaná, mäkká vo vnútri a chrumkavá na povrchu | Viac nadýchaná, mäkká textúra s jemným chrumkaním na okrajoch | Tenšia a chrumkavá |
Použitá múka |
Použitá múka |
Použitá múka |
Použitá múka |
Pšeničná a semolínová | Pšeničná, sójová a ryžová | Celozrnná pšeničná a jemná pšeničná | Bezlepková pšeničná, pohánková a kukuričná |
Doba kysnutia |
Doba kysnutia |
Doba kysnutia |
Doba kysnutia |
Štandardná doba kysnutia | Dlhé pomalé kysnutie | Dlhé pomalé kysnutie | Dlhé pomalé kysnutie |
Spracovanie |
Spracovanie |
Spracovanie |
Spracovanie |
Strojové | Ručné | Strojové | Ručné |
Spôsob pečenia |
Spôsob pečenia |
Spôsob pečenia |
Spôsob pečenia |
Elektrická pec | Pec na drevo | Elektrická pec | Elektrická pec |
Kúpiť | Kúpiť | Kúpiť | Kúpiť |
Ingrediencie
Celozrnná pšeničná múka * 30%, pšeničná múka * 30%, voda, droždie, extra panenský olivový olej * 1,3%, soľ, špaldový kvások *.
*z ekologického poľnohospodárstva.
Upozornenie pre alergikov: Alergény sú vyznačené tučným písmom v zložení produktu. Výrobok môže obsahovať stopy sóje a horčice.
Kalorické tabuľky
100 g | 150 g (1 plátok) | |
Energetická hodnota | 1234 kJ / 292 kcal | 1851 kJ / 438 kcal |
Tuky | 3,1 g | 4,7 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,6 g | 0,9 g |
Sacharidy | 53 g | 79,5 g |
- z toho cukry | 0,7 g | 1,1 g |
Vláknina | 6,7 g | 10,1 g |
Bielkoviny | 10 g | 15 g |
Soľ | 1,2 g | 1,8 g |
Odporúčanie výrobcu
- Predhrejte rúru na 220 °C.
- Pečte na papieri na pečenie po dobu 7 - 8 minút.
- Doba pečenia sa môže líšiť v závislosti od vašej rúry a prísad, ktoré na pizzu zvolíte.
Upozornenie
- Potravina.
- Skladujte na chladnom a suchom mieste.
- Chráňte pred priamym slnečným žiarením.
- Rýchle zmeny teplôt môžu skrátiť trvanlivosť produktu.
- Balené v ochrannej atmosfére.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.