Vilgain Špaldové cesto na pizzu BIO – na prípravu domácej špaldovej pizze amerického typu, nadýchanejšie a sýtejšie cesto, iba 7 prírodných ingrediencií z Talianska
Vilgain Špaldové cesto na pizzu BIO – na prípravu domácej špaldovej pizze amerického typu, nadýchanejšie a sýtejšie cesto, iba 7 prírodných ingrediencií z Talianska
Ostatní nakupujú spoločne
Extra nadýchané špaldové pizza cesto priamo z Talianska
Nie je nad vôňu čerstvo upečenej pizze rovno z rúry. Preto sme rozšírili našu Vilgain Pizza Base rodinu o ďalšieho člena. Vďaka novej receptúre je cesto hrubšie a sýtejšie, takže ak sa vyžívaš v plnších pizzách amerického typu s chrumkavými okrajmi,
je táto verzia presne pre teba.
Rýchla príprava
do 10 minút aj s pečením
Príprava vyváženej večere snáď nemôže byť jednoduchšia. Na cesto pridaj ingrediencie podľa chuti a všetko zapeč na 220 °C 7 - 8 minút.
Rozbalíš obal
Pridáš čo chceš
- 3 min -
Pečieš v rúre na 220 °C
- 7 min -
Máš hotovo
- 10 min -
Špeciálna receptúra s ultra čistým a jednoduchým zložením
Základ tvorí iba niekoľko výberových prírodných ingrediencií bez akýchkoľvek konzervantov, farbív a dochucovadiel pre čo najlepšiu chuť a výživovú hodnotu.
Super mäkká s jemným chrumknutím na okraji
Pri výrobe kladieme maximálny dôraz na výber druhov múky, ktoré musia zaistiť dobré kysnutie cesta, chrumkavosť a chuť. Výsledok je tak extra mäkký, okraje príjemne chrumkavé a šírka cesta znesie aj nemalú porciu ingrediencií podľa tvojho gusta.
V čom sa špalda líši od pšenice?
Neexistuje žiadne priame tvrdenie, ktoré by hovorilo, že je špalda o toľko lepšia ako pšenica. Obe tieto obilniny majú svoje unikátne vlastnosti a ponúkajú rôzne benefity.
Porovnaj si Vilgain základy na pizzu
Vilgain Cesto na pizzu | Vilgain Cesto na pizzu grande | Vilgain Pizza Crust | Vilgain Bezlepkové cesto na pizzu |
Veľkosť |
Veľkosť |
Veľkosť |
Veľkosť |
Priemer 25cm | Priemer 32 cm | Priemer 30 cm | Priemer 30 cm |
Štruktúra |
Štruktúra |
Štruktúra |
Štruktúra |
Tenšia a chrumkavá | Viac nadýchaná, mäkká vo vnútri a chrumkavá na povrchu | Viac nadýchaná, mäkká textúra s jemným chrumkaním na okrajoch | Tenšia a chrumkavá |
Použitá múka |
Použitá múka |
Použitá múka |
Použitá múka |
Pšeničná a semolínová | Pšeničná, sójová a ryžová | Celozrnná špaldová a jemná špaldová | Bezlepková pšeničná, pohánková a kukuričná |
Doba kysnutia |
Doba kysnutia |
Doba kysnutia |
Doba kysnutia |
Štandardná doba kysnutia | Dlhé pomalé kysnutie | Dlhé pomalé kysnutie | Dlhé pomalé kysnutie |
Spracovanie |
Spracovanie |
Spracovanie |
Spracovanie |
Strojové | Ručné | Strojové | Ručné |
Spôsob pečenia |
Spôsob pečenia |
Spôsob pečenia |
Spôsob pečenia |
Elektrická pec | Pec na drevo | Elektrická pec | Elektrická pec |
Kúpiť | Kúpiť | Kúpiť | Kúpiť |
100 g | 150 g (1 plátok) | |
Energetická hodnota | 1069 kJ / 251 kcal | 1604 kJ / 377 kcal |
Tuky | 3,9 g | 5,9 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,5 g | 0,8 g |
Sacharidy | 44 g | 66 g |
- z toho cukry | 0,5 g | 0,8 g |
Vláknina | 6,5 g | 9,8 g |
Bielkoviny | 9,5 g | 14,3 g |
Soľ | 1,30 g | 1,95 g |
Ingrediencie
Celozrnná špaldová múka* 30 %, špaldová múka* 30 %, voda, droždie, extra panenský olivový olej* 1,3 %, soľ, špaldový kvások*.
*z ekologického poľnohospodárstva.
Upozornenie pre alergikov: Alergény sú vyznačené tučným písmom v zložení produktu. Výrobok môže obsahovať stopy sóje a horčice.
Odporúčanie výrobcu
- Predhrejte rúru na 220 °C.
- Pečte na papieri na pečenie po dobu 7 - 8 minút.
- Doba pečenia sa môže líšiť v závislosti od vašej rúry a prísad, ktoré na pizzu zvolíte.
Upozornenie
- Potravina.
- Skladujte na chladnom a suchom mieste.
- Chráňte pred priamym slnečným žiarením.
- Balené v ochrannej atmosfére.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.