Aktin Ražná celozrnná múka BIO - múka vhodná na prípravu slaných i sladkých jedál v BIO kvalite
Pokiaľ rád/a experimentuješ v kuchyni a chceš si upiecť zdravý koláč, tortu, alebo napríklad chlieb, vyskúšaj našu ražnú múku v BIO kvalite!
Múka vhodná na založenie kvásku, do slaných i sladkých jedál, alebo k príprave perníkového cesta
Skvele sa hodí k príprave slaných i sladkých pokrmov, na prípravu kvásku, chlebového, alebo napríklad perníčkového cesta. Ražná múka dodáva výsledným výrobkom špecifickú chuť a arómu. Stačí, keď v recepte vymeníš pšeničnú múku za ražnú a získaš úplne novú chuť tvojho obľúbeného pokrmu. Aj obyčajné palacinky, do ktorých použiješ ražnú múku chutia diametrálne inak a úplne delikátne.
Kvalita ekologického poľnohospodárstva a použitie celých zŕn pri mletí
Naša múka je získavaná z raže, ktorá je pestovaná v ekologickom poľnohospodárstve a vďaka tomu si nesie certifikát BIO kvality. Vzhľadom k tomu, že zrná raže sú pri mletí na múku využité celé, výsledná múka je celozrnná a obsahuje oveľa viac minerálov, vitamínov a vlákniny, než múka biela.
Aktin Ražná celozrnná múka BIO v bodoch:
- ražná celozrnná múka
- vhodná na prípravu slaných i sladkých jedál
- vhodná k príprave ražného kvásku, chlebového, perníčkového či palacinkového cesta
- na výrobu múky sa využívajú celé zrná
- BIO certifikácia