Wolfberry Kakaové bôby drvené BIO
Wolfberry Kakaové bôby drvené BIO
Wolfberry BIO Kakaové bôby drvené - plody kakaovníka v surovej podobe
Kakaové bôby sú plody kakaovníka a pre ich vynikajúcu chuť a vysoký podiel nutrične hodnotných látok sa im hovorí "pokrm Bohov". Kakaové bôby Wolfberry sú nepražené a neobsahujú žiadne prídavné látky, takže si zachovávajú energiu a jedinečnú chuť kakaa v tej najprirodzenejšej forme.
Kakaové bôby obsahujú široké spektrum minerálov, vitamínov a proteínov. Navyše je v nich napríklad aj alkaloid teobromín, ktorý má stimulujúce účinky na centrálnu nervovú sústavu. Najcennejšie sú, ale obsiahnuté neurotransmitery v podobe serotonínu, arginínu, PEA, andamidov a dopamínu. Vďaka týmto látkam mnoho ľudí čokoládu doslova miluje, pretože navodzujú príjemnú náladu alebo pocity šťastia a blaženosti. Wolfberry kakaové bôby sú nepražené a majú výraznú horkú chuť, ktorá sa dá prirovnať k vysokopercentným čokoládam. Dajú sa konzumovať priamo, alebo sa dajú primiešať do ranných cereálií, müsli, zmesí so sušeným ovocím, jogurtov, mlieka a využijú ich aj cukrárky pri výrobe dezertov.
Wolfberry BIO kakaové bôby drvené v bodoch:
- výrazná horká chuť
- zdroj minerálov, vitamínov a bielkovín
- nepražené
- bez prídavných látok
Balenie: 250 g | |
100 g | |
Energetická hodnota | 2501 kJ / 603 kcal |
tuky | 42,9 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 11,7 g |
sacharidy | 31,8 g |
- z toho cukry | 0,7 g |
bielkoviny | 13,5 |
vláknina | 11,2 g |
soľ | 0,1 g |
Ingrediencie
100% drvené nepražené kakaové bôby. Krajina pôvodu: Peru.
Odporúčania výrobcu:
- Kakaové bôby obsahujú široké spektrum minerálov, vitamínov a proteínov.
- Navyše je v nich napríklad aj alkaloid teobromín, ktorý má stimulujúce účinky na centrálnu nervovú sústavu.
- Najcennejšie sú ale obsiahnuté neurotransmitery v podobe serotonínu, arginínu, PEA, andamidov a dopamínu.
- Vďaka týmto látkam mnoho ľudí čokoládu doslova miluje, pretože navodzujú príjemnú náladu alebo pocity šťastia a blaženosti.
- Wolfberry kakaové bôby sú nepražené a majú výraznú horkú chuť, ktorá sa dá prirovnať k vysokoprocentním čokoládam.
- Dajú sa konzumovať priamo, alebo sa dajú primiešať do ranných cereálií, müsli, zmesí so sušeným ovocím, jogurtov, mlieka a využijú ich aj cukrárky pri výrobe dezertov.
Upozornenie:
- Potravina.
- BIO výrobok pod kontrolou: CZ‑BIO‑002